Lapatut laatta: mikä se on ja miten sitä käytetään nykyaikaisissa sisätiloissa

Kylpyhuone klassisessa tyylissä

Kylpyhuone klassisessa tyylissä

Tällä hetkellä laatta ja posliinista käytettiin laajalti rakennusteollisuudessa. Ja tämä ei ole yllättävää, koska se toimii upeana vaihtoehtona luonnonkivimateriaaleille. Viimeistelyä erottaa hieno yhdistetty rakenne, puoli matta ja puoliksi kiillotettu. Se on valmistettu erityisellä teknologialla, joka antaa sille positiivisia ominaisuuksia. Raaka-aineet kuten savi, spar, kvartsihiekka ovat mukana tuotantoprosessissa.

 • Materiaalin suorituskyky
 • Tuotantoteknologia
 • Edut ja haitat
 • Käyttöalue
 • Toiminnan hienous
Moderni makuuhuoneen suunnittelu

Moderni makuuhuoneen suunnittelu

Materiaalin suorituskyky

Lapatut laatat on varustettu tietyillä viimeistelyn eduilla:

 1. Kulutuksen puuttuminen, naarmujen todennäköisyys ja mekaanisen luonteen vahingoittuminen.
 2. Kyky estää kosteuden aiheuttamia vaurioita.
 3. Herkkyys lämpötilavaihteluille ja muutokset ulkoisissa olosuhteissa.
 4. Käyttöiän kesto.
Suuri vaihtoehto kotitoimistolle teollisuuden suuntaan

Suuri vaihtoehto kotitoimistolle

Teollisuuden hengessä

Sisustus teollisuustyylillä

Ihana valikoima lattiapäällysteitä

Ihana valikoima lattiapäällysteitä

Tällä hetkellä käytännöllisessä haarassa käytetään tämän materiaalin tiettyjä lajikkeita:

 • lasitettu;
 • tekninen;
 • jäsennelty;
 • satiini;
 • Matt.
Moderni kylpyhuone

Moderni kylpyhuone

Materiaalin tuotantoteknologia

Korkea paine-tekijöiden vaikutuksesta seos kuumennetaan ja paistetaan uunissa, kunnes levy on vahva. Tämän jälkeen käytetään metallioksideja tarvittavan sävyn ja kuvion luomiseksi.

Huomautus! Jalostuksen aikana hiomiseen käytetään erikoiskiviä. Niiden avulla ohut pinnoitustaso poistetaan, käsittely jatkuu hankintahetkeen saakka laatat luonnollinen kiilto.

Ylellinen toteutus lapped laatat

Ylellinen toteutus lapped laatat

Tämän seurauksena ulkokerroksen puolella on useita osia, mukaan lukien karkeat ja käsittelemättömät pinnat, ja kiiltävät osat. Yhdistelmällä luodaan pehmeä kiiltovaikutus, joka estää ylimääräisen kiillon ja häikäisyä auringon säteiltä. Kaikki tämä antaa laatta erityisiä ominaisuuksia ja koristeellinen ulkonäkö.

Harmoninen yhdistelmä maalaistyyliin

Harmoninen yhdistelmä maalaistyyliin

Edut ja haitat

Koska tuotteen pinnalla on epätasainen kiillotus, tällaisella materiaalilla on monia positiivisia ominaisuuksia. Tällä materiaalilla on kuitenkin tiettyjä puutteita, jotka myös otetaan huomioon.

makeiset haittoja
Ei kohokohdista. Pinta on sileä ja siinä on luonai- nen kiilto, joka antaa sille mahdollisuuden pudota terävä häikäisy. Sen lisäksi, että ärsyttää silmiä, seuraukset voivat olla vaarallisia muilla tavoin. Levymäiset laatat, toisin kuin vastapuolillaan, eivät ole tällaisia ​​vaikutuksia Materiaali on kylmää kosketukseen, joten ilman lämmitystä ja sen käyttöä kylpyhuoneissa ja suihkutiloissa tämä voi olla epämiellyttävä
Matta- ja kiiltävien tekstuurien välisten alueiden on tarkoitus olla hyvin sileät siirtymät, jolloin pehmeys ja kirkkaus tuntuvat Tuotteella on korkeat kustannukset, vaikka se maksaa materiaalin pitkän käyttöiän avulla
Jos valitset oikean asteen, jossa hiominen on edustettuna ja järkevästi ja tarkoituksellisesti lähestymässä värivalikoimaa, voit luoda todella tyylikästä ja ylivoimaista sisustusta Kostutuksen yhteydessä se voi liukua johtuen siitä, että jotkut kiiltoalueet ovat edelleen käytettävissä
Koska laatta olettaa liian pehmeän pinnan puuttumisen, luistamaton jättäminen Kun laatat leikataan, on tarpeen asentaa itsensä erikoistyökaluilla
Monien ideoiden ja ratkaisujen ansiosta voit toteuttaa ideoita sisustuksessa
Keraaminen graniitti korostaa seinien rakennetta

Keraaminen graniitti korostaa seinien rakennetta

Virkistysalue kirkkaissa väreissä

Virkistysalue kirkkaissa väreissä

On tärkeää tietää! On syytä ymmärtää, että turvallisuussyistä, keraamiset laatat on rajoitettu. Erityisesti se koskee julkisia paikkoja. Jos käytät sen sijaan lapped laatta, tulos on miellyttävämpi.

Ajatus valoisa keittiö

Ajatus valoisa keittiö

Kuten näette, nämä haitat ovat suhteellisia ja suhteellisia, joten toimivaltainen lähestymistapa voi saavuttaa optimaalisen tuloksen.

Tyylikäs ratkaisu limittäin laatikoilla

Tyylikäs ratkaisu limittäin laatikoilla

Käyttöalue

Mitä tulee tämän materiaalin käytön laajuuteen ja erityispiirteisiin, vuori verrattuna muihin tyyppisiin tuotteisiin on monia etuja. Materiaalin soveltamisen päätavoitteena on tuottaa luotettava ja kestävä pinnoite. Syynä on se, että materiaali pystyy kestämään minkä tahansa kuorman, joten sitä voi käyttää paikoissa, joissa on paljon liikennettä - toimistoja, kauppakeskuksia, metroa.

Muotoilu betoniin

Muotoilu betoniin

Vihje! Paavali tästä materiaalista voidaan järjestää ja kotona.

Tietenkin yksityisomistuksessa tämä materiaali on suositeltava. Loppujen lopuksi on tapana soveltaa sitä kotona. Esimerkiksi on mahdollista järjestää sen avulla paitsi sisäisiä viimeistelytoimia myös myös selvitä vaiheet, kuisti. Tuotteen laajuuden laajentamiseksi sekä laattojen liiallisen liukumisen ehkäisemiseksi käytetään erikoiskumista.

Kodikas olohuoneen sisustus

Kodikas olohuoneen sisustus

Mitä tulee tyypillisiä kaupungin huoneistoja, tätä materiaalia käytetään vähemmän niissä, koska sitä pidetään tarkoituksenmukaisempana vuonna klassisia sisätiloja. Ideoita voidaan kuitenkin tulkita nykyaikaisten muotoilumuotoilujen puitteissa. Asunnoissa voidaan käyttää satunnaisesti kanteen viimeistelyä lattia kylpyhuoneessa, käytävä, on keittiö tai loggia. Voit käyttää sitä seinille rakennuksen sisä- ja ulkopuolelle.

Huomautus! Luoda laatuuunit ja takat graniittia käytetään usein.

Menestyksekäs toteutus moderniin tyyliin

Menestyksekäs toteutus moderniin tyyliin

Toiminnan hienous

Hoidossa tämä materiaali on vaatimaton, helppo puhdistaa ja pestä. Älä kuitenkaan hankaa tuotteen pintaa ilman erityistä tarvetta. Raaka-aineiden etu on sen kemiallinen neutraalius. Lattian puhtauden palauttamiseksi riittää soveltamaan saippuavettä tai keinoa lasille.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: