Väri Tiffany sisustuksessa: 70+ hienostunut muotoilu trendit turkoosi alue

Olohuoneen koristelu tyylikkäillä väreillä

Olohuoneen koristelu tyylikkäillä väreillä

Tiffanyn tyyliin sisustuksessa syntyy erityinen sävy turkoosi epätavallinen lasimaalauksia. Tämän ratkaisun ainutlaatuisuus on ainutlaatuinen yksilöllisyys. Jalo turkoosi sävy luo uskomaton ilmapiiri hellyyttä ja inspiraatiota. Hieno ylellinen on aina kysyntää, joten tyyli ei koskaan mene tyyliltään!

pitoisuus

 • Tyyli syntyy
 • ominaispiirteet
 • Käytä sisätiloissa
 • Muunnelmat Tiffany-teemalla
 • Huonekalut ja sisustus
Erillinen työalue, jossa on tuore turkoosi väri

Korostettu turkoosi työalue

Tyyli syntyy

Tiffany useimmissa ihmisissä liittyy brändi ylellisyyttä koruja. Usein tämä tyyli liittyy elokuvaan "Breakfast at Tiffany", joka näyttää päähenkilön esityksen turvallisen elämän viehätyksestä, täynnä mukavuutta, ylellisyyttä ja onnellisuutta.

Mielenkiintoista! Itse asiassa koripallon perustaja alkoi käyttää tiettyä turkoosi sävy tuotteiden pakkaamisessa kauan ennen nimensä mukaisen kalvon ilmestymistä.

Louis Comfort, koruhuoneen perustajan poika Tiffany on lapsuutensa jälkeen ylellisyystuotteiden ympäröimänä. Kun hän päätti omistautua elämäänsä taiteeseen, hänestä tuli tyylin luoja, jossa hän käytti lasimaalauksia ylimääräinen kauneus. luominen kattokruunut, lampunvarjostimet erityinen lasi toi hänet maailmanlaajuisesti tunnustusta.

Tiffany-tyylin luoja oli ensimmäinen käyttää sisustuksessa. Louisin erikoistekniikka oli filigraanien hieno työ lasituotteilla. Perustana eklektisesti ja vintage, Tiffany pystyi luomaan hämmästyttäviä teoksia, joilla on erityinen vetovoima, joten ne näyttävät niin harmonisesti missä tahansa sisätiloissa.

Selkeät yhdistelmät valkoisella, mikä auttaa visuaalisesti laajentamaan tilaa

Selkeät yhdistelmät valkoisella, mikä auttaa visuaalisesti laajentamaan tilaa

ominaispiirteet

Tyyli on omat erityispiirteensä, joka erottaa sen eurooppalaisesta nykyaikaisuudesta. Tiffany on tämä:

 • yhdistelmä eleganssia ja yksinkertaisuutta;
 • tilava avoin tila;
 • koristeluelementtien maltillisuus;
 • yhdistelmä pastellisävyjä kirkkailla väreillä;
 • soveltavaa taidetta.
Noble yhdistelmä puuta turkoosi

Noble yhdistelmä puuta turkoosi

Epäilemättä trendin asettivat luojan isä, Charles Lewis, ja kanonit pysyvät muuttumattomina vuosikymmenien jälkeen. Tyyli on aina erottanut yksilöllisyyttä ja ylellisyyttä yhdessä yksinkertaisuuden ja tuoreuden kanssa. Uraauurtavan innovaation kohteena olivat modernit sisustusratkaisut: kirkkaat kalusteet, alkuperäiset väriyhdistelmät ja vintage-esineet.

Moderni muotoilu on luotu yhdistämällä innovatiivisia tuotteita takaisinsyöttöön. Suuntaan on ominaista myös sisätilan lisääminen suuret peilit, mosaiikki ja valot huurretusta lasista.

Tärkeää! Sisällä on yksinoikeutta tuntia, maljakot, maalauksia, joissa on kuvia maisemista. Erittäin harmoninen ilme taotut tuotteet outoja muotoja.

Vihje! Kun tuotat tyylin, sinun on käytettävä useita valaistuslähteitä. Sisustus Tiffany - se on pehmeä koristeellisia viivoja koristeet, kuviot ja kuvioita.

Aakkosellinen huonekalusarja näyttää hyvältä mustan ja valkoisen seinän taustalta

Aakkosellinen huonekalusarja näyttää hyvältä mustan ja valkoisen seinän taustalta

Käytä sisätiloissa

Huolimatta tyylikkään naisellisuuden muistiinpanoista, Tiffany-sävy sopii orgaanisesti minkä tahansa huoneen sisätilaan. Hänen täytyy vain päästää hänet taloonsa ja hän tyytyy mukavasti asettumaan mihin tahansa kulmaan.

 • Kylpyhuone sininen on jo pitkään ollut kaikkien klassikkojen suosikki. Mikään ei ole sekoittunut veteen kuin valkoinen laatta ja turkoosi seinät. Tällaista päätöstä pidetään oikeutetusti ylivertaisena ja hienostuneena standardina. Tiffanyn sävy voi virkistää tilaa, täyttää sen valolla ja upeudella.
Kylpyhuone itämainen tyyli

Kylpyhuone itämainen tyyli

 • Makuuhuone tyyliin Tiffany On erinomainen valinta ihmiskunnan kauniille puolille. On toivottavaa käyttää pastellivärejä niin, että värin arkuus ja hienovaraisuus maksimoidaan. Niille, jotka rakastavat sisään sisätilat tummat värit, täydellinen ratkaisu on kahvin väri.
Herkät sävyt sopusointuisesti yhdistetty vintage-huonekaluihin

Herkät sävyt sopusointuisesti yhdistetty vintage-huonekaluihin

 • Olohuone Se sopii erinomaisesti kirkkaan sävyihin turkoosiin kuin hallitseva väri. Älä yritä muunnella sitä muille, koska Tiffany on erityisesti luotu johtamaan johtavaa puoluetta. Jos haluat enemmän kirkkaita elementtejä, lisää yksityiskohdat oranssilla värillä. Näyttäisi jonkinlaisia ​​itämaisia ​​klassikkoja, jotka tuovat tuoreuden ja nykyaikaisuuden.
"Кричащий" синий цвет невероятно подчеркивает и возвышает натуральное дерево

Runsas sininen väri korostaa luonnollista puuta

 • keittiö tyyliin Tiffany vaatii muiden, lämpimämpiä värejä. Silti kylmä minttu sävyjä, joka sopii niin harmonisesti kylpyhuoneeseen, sillä keittiö tarvitsee lämpimän kehyksen. Menestyvä ratkaisu on punaisia ​​tai keltaisia ​​elementtejä, kykenee lisäämään huoneen lämpöä ja valoa.
Turkoosi neutraalien sävyjen rauhallinen fuusio

Turkoosi neutraalien sävyjen rauhallinen fuusio

 • Tiffanyn eteisessä näyttää hyvältä. Yleensä tässä huoneessa he yrittävät luoda neutraalin sisätilan kiinnittämättä huomiota siihen. Siniset seinät ja lasihuonekalut tekevät eteisestä todella ylellistä ja yksinoikeutta. Harva henkilö ei uskalla toistaa tällaista vastaanottoa.
Sisäänkäynti modernissa tyylissä niille, jotka haluavat kokeilla

Hall modernissa tyylissä niille, jotka rakastavat kokeita

 • Pienelle parvekkeelle valkoinen valtaosa on sopivampi laajentaa tilaa ja visuaalisesti lisätä alueen. Turkoosien muutama koristeellinen elementti voi saada kirkkaan tyylikkään parvekkeen, jossa voit viettää aikaa millä tahansa säällä.
Pehmeä yhdistelmä turkoosi palettia tekstiileillä luonnon sävyjä

Pehmeä yhdistelmä turkoosi palettia tekstiileillä luonnon sävyjä

Vihje! Jos päätät kokeilla eri tyylien yhdistelmiä, varmista, että kohteet ovat onnistuneesti yhdenmukaistettuja eikä ristiriidassa toistensa kanssa.

Muunnelmat Tiffany-teemalla

Tiffany tyyli sisustuksessa antaa suunnittelun hienostuneisuutta ja aatelia. Entä jos pieni siirtyminen kanonista ja kokeilla erilaisia ​​muunnelmia, yhdistävät epäselvyyttä, soittavat kontrastit ja sekoittavat tyylejä?

 1. Yhdessä valkoisen värin kanssa. Tämä yhdistelmä, aika testattu, on uskomattoman suosittu sisätiloissa. Tämä yhdistelmä näyttää aina vaikuttavalta. Tiffanyn aksenttien avulla järjestetään kirkkautta ja valkoisuuden kirkkautta korostetaan. Vaihtoehto on ihanteellinen mihin tahansa huoneeseen, koska se on lähes universaali.
  Pehmeä sininen sävy korostaa valkoisen makuuhuoneen pestävyyttä

  Pehmeä sininen sävy korostaa valkoisen makuuhuoneen pestävyyttä

 2. hienostunut pastelli. Neutraali paletti makuuhuoneen suunnittelussa on aina ollut kysyntää muotoutumisista riippumatta. Hiljaiset sävyt ovat ihanteellisia rentoutumiseen, houkuttelevuuteen ja rentoutumiseen. Tiffanyn varovainen sävy sopii täydellisesti kaikkiin pastelliväreihin ja näyttää uskomattoman naiselliselta.
  Kauniin pastellin sävy yhdistettynä puuhun on täydellinen keittiötilaan

  Kauniin pastellin sävy yhdistettynä puuhun on täydellinen keittiötilaan

 3. Vastakohdat. Syvään kyllästettyjen värien lisääminen on rohkea päätös, joka antaa huoneelle luonteen ja tekee siitä ainutlaatuisen. käyttö ruskea, musta vihreä tai viini luo elävän tyylin ja ylimääräisen ratkaisun.
  Teini-ikäinen huone kirkkaissa väreissä

  Teini-ikäinen huone kirkkaissa väreissä

 4. Laconismi ja vakavuus. Tiffanyn käyttö tyyli minimalismia avaa uusia horisontteja. Hulluus ja keveys antavat tielle tiukkoja linjoja. Älkää väärinkää sinistä väriä, tee vain yksi seinä tai koristele turkoosi katto - ja huone romanttisesta naisten makuuhuoneesta muuttuu kauniiksi olohuoneeksi.
  Rajoitettu kirkkaus - huoneen suunnittelussa pääsuunta

  Rajoitettu kirkkaus - huoneen suunnittelussa pääsuunta

Erilainen tyyliyhdistelmä on enemmän fantasia kuin käytännöllinen opas. Ei ole olemassa mitään yleismaailmallista tapaa luoda yksinomainen projekti.

Vihje! Älä pelkää kokeilla sekoittamalla tyylejä ja yhdistämällä suosikkivärejäsi. Ei ole vääriä vaihtoehtoja, tärkeintä - tuntea olonsa mukavaksi ja houkuttelevaksi, jotta korjauksen tulos ilahduttaisi yli vuoden.

Huonekalut ja sisustus

Halutun tyylin tekeminen auttaa tekstuurien kontrastia. Käyttämällä hienoa taotut esineet karkealla tiilellä ja pehmeillä nahoilla, saat epätavallisen vaikutelman ja luo yksityiskohdista lisää aksentteja. Vanhasta puusta valmistetut kalusteet täydentävät täydellisesti olohuonetta takalla ja turkoosi pleedi lisää kevyesti kevyesti.

Huonekalut Tiffanyn väreissä täydentävät täydellisesti kaikki huoneet. Se voi olla keittiö, tuolit tai sohva. Suuri salaisuus turkoosi huonekalujen käyttämisessä on oikea "annos". Tällainen kirkas sävy on laimennettava niin, että se avautuu mahdollisimman paljon edullisesti. Myös sävy on toistettava sisustuksen yksityiskohdilla, jotta muotoilu tulee harmoniseksi.

Turkoosi mahdollistaa minkä tahansa sisustuksen tehdä rohkeita säätöjä

Turkoosi antaa sinun tehdä rohkeita muutoksia mihin tahansa sisätilaan

Vihje! Kangasta valmistetut draperit voivat osallistua hankkeeseen. Kirkkaalla värillä, jolla on tylliä lentävän tekstuurin, visuaalisesti laajentaa tilaa ja elvyttää sisustusta. Tämä yksinkertainen vastaanotto sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen, ja keittiö tai olohuone lisää ylellisyyttä.

Tärkeä rooli Tiffanyn sisustuksessa on sisustuselementtejä. Voit yhdistää hieno tulosteita, mikä tekee huoneesta paljon mielenkiintoisempaa. Tyylikäs ja lempeä kuvio voi yhdistää Tiffanyn kanssa Kiinalainen tyyli, luoda ainutlaatuinen projekti makuuhuoneeseen.

 

Vihje! Kun suunnittelet maalaamaan seinät turkoosi, mieti etukäteen, miten voittaa värin hallitseva. Paras valinta on kaluste valkoisissa, mustissa tai neutraaleissa väreissä.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: