A csarnok regisztrálása az esküvőre: az év trendjei és tippek a stílus, szín és dekoráció kiválasztásához

A csarnok díszítése az őszibarackban

A csarnok díszítése az őszibarackban

Esküvő - a legfontosabb esemény egy szerelmes pár életében, amely két szerető szív összekapcsolását álmodja meg. Felkészülés erre az örömteli eseményre néhány hónap múlva kezdődik, hogy a szervezőknek legyen ideje, hogy minden részletre kiterjedjen. Nagy jelentőségű a szoba kialakítása, ahol az ünneplés megtörténik. A csarnok díszítése ünnepi légkört teremt, és évekig emlékezetes lesz a vendégek és az újoncok iránt.

  • A stílus időtlen
  • Színsémák 
  • Anyagok dekorációhoz 
  • Számos tervezési ötlet
  • Az év trendjei 
A nem szabványos díszítések díszítik a bankett termet eredeti és ünnepi módon

A nem szokványos díszek ünnepélyesen és eredetileg díszítik a bankettet

A stílus időtlen

Egy fontos döntés az esküvő lebonyolításában az ünnepi stílus kiválasztása. A kiválasztott téma függ a terem kialakításától, ünnepi asztal és poharak díszítése és természetesen az újszülöttek ruháit. Az esküvők nagyon népszerűek Provence stílusban, retro, tiffany, ami már klasszikus lett. Minden lehetőség érdekes és csábító saját módján. Hogyan lehet megállni egyben? Annak érdekében, hogy kiválassza az esküvői stílust, figyelembe kell vennie az évnek az időtartamot, amelyre a regisztrációt tervezik, figyelembe véve az újszülöttek preferenciáit és a helyszín helyszínének sajátosságait.

Az ókorban a természet és az orosz hagyományok ideálisak bossage és ekostilt. Esküvő egy rusztikus stílusban jobban költött egy vidéki ház a természetről.

Tipp A rönkház teremének díszítésére természetes elemek alkalmasak: kúpok, len, vázzal, vadvirágokkal és szénával.

Fa bútorok a természet ajándékaival együtt kiváló kényelmet és komfortérzetet teremt. A díszítésnek meleg színsémában kell lennie: bézs, barna és sárga hangok.

Az országstílusú díszítés egyszerű a teljesítményben, de nagyon érdekesnek tűnik

Az országstílusú díszítés egyszerű a teljesítményben, de nagyon érdekesnek tűnik

Az utóbbi években egyre gyakrabban a párok választották a boho-chic és a elegáns sikkes. A különböző stílusok összefonódásának, különcinek és keverésének kombinációja - mindez bohémikus.

Tipp A díszítéshez egy etnikai mintával ellátott ruhára van szükség, amely a klasszikus fehér vagy a háttérben élénk színes ékezeteket hoz létre krémszínű. A terem díszítésére használják gyertyák, textíliák szegélyekkel, szőnyegek és szalag.

Az Easy Boho stílus segíteni fog az ünneplés élénk természetes színekben

Az Easy Boho stílus segíteni fog a világos természetes színekben

Ha a pár kedveli a régi autókat, az 1920-as és az 1930-as évek filmjeit, valamint a vinyl-zenét, érdemes megnézni a retro vagy a chicagói stílust. A szenvedély, az izgalom és a jazz minden bizonnyal emlékezetes légkört teremt, hamarosan nem fog elfelejteni egy ilyen esküvőt, mert jelentősen eltér a szokásos ünnepségtől.

Tipp A szoba regisztrálásához klasszikus szoba szükséges antik bútorok és az építészet, vagy egy sötét színekkel díszített elegáns étterem. A csarnokot nagy zongorával, gramofonnal és írógépvel is díszítheti. Helyett szabványos koszorú a teremben lógó vinil rekordok nagyszerűek.

Chicagó stílusát lédús színek jellemzik, és sok kiegészítőt tartalmaznak

Chicagó stílusát lédús színek jellemzik, és sok kiegészítőt tartalmaznak

Tipp Chicagó stílusának megválasztásakor különös figyelmet szentel a csarnok díszítésének, hiszen a rendkívüli belső tér a kreatív ötletek segítségével kerül kialakításra. A regisztráláshoz újságokból, fegyverekből, régi filmekből származó poszterekből, és akár kaszinó zsetonokból is használhatók.

Esküvői vitrinistika - a mesterséges elemek fantasztikus térének létrehozása

Esküvői vitrinistika - a mesterséges elemek fantasztikus térének létrehozása

Színsémák

A színterv elválaszthatatlanul kapcsolódik az esküvő témájához, a kiválasztott stílushoz. a színséma kiválasztása meg kell figyelni a legfontosabb feltételt: kizárólag szervesen kombinált színek használatát teszi lehetővé, hogy a szoba kifinomult és elegáns legyen.

Semleges színek

Pasztell színek - mindig win-win lehetőség. A megalkuvás, a szerénység és a nemesség ideális esküvői társ. A semleges árnyalatok fő előnye, hogy könnyen összeilleszthetők egymással, és bármilyen színes színt adnak hozzá, miközben szigorú összetételűek.

Esküvői stílusú Guerlain pasztell színekben

Esküvői stílusú Guerlain pasztell színekben

Egyszínű 

A csarnok kialakításában gyakran használnak egy színt: kék, rózsaszín vagy halványlila. Ezzel a lehetőséggel fennáll annak a veszélye, hogy nem lesz képes megtalálni a kívánt árnyékoló elemet.

Tipp Esküvő létrehozása egyetlen színben, nagyon fontos, hogy ne túlzassuk, szorgalmasan hígítva a klasszikus fehér fényes színét.

Puha lila árnyalat, kiegészítve virágokkal

Puha lila árnyalat, kiegészítve virágokkal

Színkombináció 

Az árnyalatok összekeverésénél bizonyos ízléssel kell rendelkeznie, mert az inkongruális hangok elrontják az egész dekorációt. Fontos, hogy fordítsanak figyelmet a részletekre, ők nem szabadok ki a képből. Az elsődleges szín kiválasztásakor figyelembe kell vennie a szobát létrehozó stílust.

Három árnyalat harmonikus kombinációja

Három árnyalat harmonikus kombinációja

Tipp A terem díszítésére nem kívánatos több mint három különböző színt használni, így a szoba nem tűnik színesnek, íztelennek. Alapvető hangként a fehér tökéletesen illeszkedik, ami pár fényes színekkel frissíthető.

Téli mesék három kiegészítő hanggal

Téli mese, három kiegészítő hangot használva

Anyagok dekorációhoz

A csarnok díszítésében a fő funkciót olyan elemek végzik, amelyek díszítik és ünnepi légkört teremtenek. A legnépszerűbb díszek, amelyek szinte minden esküvőre alkalmasak, a következők:

dekoráció Tippek a használathoz
koszorúkat  Ideális falak, ablakok, asztalok és boltívek díszítésére. A felhasznált anyagok virágok, papír, szövet. Garlmák készítéséhez a terv színválasztékára kell összpontosítani;
Felfújható golyók Mindig győztes és ünnepi. A mennyezet, falak és asztalok díszítésére alkalmas. A golyókat a szeretők szívében ötvözve látványos esküvői szimbólumot hozhat létre, és elhelyezheti az újszülöttek mellett;

dekoráció Tippek a használathoz
virágok Milyen esküvő nem kerül egy élő virágba? Ezeknek a gyönyörű növényeknek nincsenek korlátai. Minél több a virágcsarnokban, annál gyönyörűbb a szoba. A virágok nem csak ünnepi légkört teremtenek, hanem egy isteni illattal töltik be a csarnokot;
szövet A gyönyörű drága textilek képesek a legelterjedtebb helyiséget királyi palotává alakítani. A ruhát asztallal, székekkel díszítik, díszítik a falakat. Az ívek, oszlopok és lépcsők díszítésére szatén szalagot használnak. És rögzítik a szövet darabjait a mennyezet alatt, létrehozhat egyfajta sátort.

További dekorációkat használnak gyertyák, papír, betűk vagy szavak. Ünnepélyes megjelenés létrehozásához különbözõ lehetõségeket kell összeállítanunk, a színek és stílusok kiválasztásával.

Tipp mert díszítő asztalterítő használhatsz szatén csipke vagy hímzés - royally elegánsnak tűnik. És a dekoráció többi részében jobb a könnyű szövetek használata, mivel gyönyörűen díszítettek és gyönyörűen hulló hullámok. A tökéletesen illeszkedő íjak rögzítésére csipkével.

Meleg őszi színek a bankett díszítésére

Meleg őszi színek a bankett díszítésére

Számos tervezési ötlet

A csarnok dekorációjának fő szabálya az általános koncepció díszítésének kombinációja. Különösen az esküvőn a fő emberek újszülöttek, ezért az események és dekorációk középpontjában a vőlegénynek és a menyasszonynak kell lennie.

Tipp Akcentusként virágokat használhat díszített edényekben vagy LED füzérek. Egy mesés hangulat jön létre lámpák és rajongók színes papírból készültek.

Ideális - gyertyák kiegészítve virágkompozícióval

Ideális - gyertyák, kiegészítve virágkompozícióval

 

Kiváló megoldás a díszítő székeknek rongyok és virágcsomagolások. Kívánatos, hogy a székek egyetlen színsémában legyenek asztalterítőkkel. Csipke és tüllák tökéletesen és kecsesen fog kinézni.

A levegő textíliák az őszi és a nyári ünnepek tényleges változatai

A levegő textíliák az őszi és a nyári ünnepek tényleges változatai

Fontos! Az asztalokon lévő virágok minden esküvő számára kötelezőek. Ne feledkezzen meg egy ilyen fontos árnyalatról, mint a csokrok méretéről. A virág magassága nem haladhatja meg a 25 cm-t, így a vendégek kényelmesen érezhetik magukat, és a díszek nem zavarják az asztalt.

A virágok díszítése az egyik legjobb módja a romantikus hangulat megteremtésének a házassági ünnepségre

A virágok díszítése az egyik legjobb módja a romantikus hangulat megteremtésének a házassági ünnepségre

Tipp A szoba díszítése során nem szabad félnie a kísérletektől, mert a kreatív ötletek nem csupán egy egyedi nyaralás, hanem a kreatív képességek megnyilvánulása. Az ilyen esküvői érzelmek kétségkívül élénkebbek és emlékezetesebbek lesznek.

Amikor friss virágokat választasz a díszekhez, ne feledje, hogy nem szabad gyorsan összeomlani, és erős illatú

Amikor friss virágokat választasz a díszítéshez, ne feledje el, hogy ne essenek gyorsan össze, és erős ízük legyen

A terem kialakításánál különleges aura segít létrehozni a világítást. Ehhez használhat gyertyákat, háttérvilágítás vagy LED izzó. Dekoratív csillárokzseblámpák, lógó lámpák - a világításnak összhangban kell lennie a színsémával és a formatervezés stílusával. A helyesen megválasztott fény hangsúlyozza a dekoráció szépségét.

Trendek a tervezésben

Amikor egy esküvő, a menyasszony gyakran figyelni nem csak a saját preferenciái, de próbálja követni a legújabb fejlesztéseket a divat. A vendégek dekorációjának, stílusának és szórakoztatásának trendje folyamatosan változik. Helyett a népszerű boho etnikai motívumok jönnek luxus és a gazdagság az Édenkertben.

A csarnok dekorációjának lajtmotívuma a könnyű hanyagság, a kombináció természetes kő csavart szőlővel. Az Édenkertben drágakövek, egzotikus madarak, nem szabványos színek és furcsa gyümölcsök. A legújabb esküvői trend receptje a fantázia és a trópusok keveréke.

Az erdészeti stílusban élő fiatalok elnöke

Az erdészeti stílusban élő fiatalok elnöke

A jegyzethez! Egy másik népszerű trend a többdimenziós tér, a világegyetem sokszínűsége, az illúziók világa. Ennek a stílusnak a fő eleme a világítás, a villogás és a gyöngyház.

Esküvő létrehozásához ezt a stílust kell használni 3D technológia és 5D. A mély kék árnyalatok segítenek megvalósítani a világűr gondolatát.

A dísztermek tervezői dekorációja

A dísztermek tervezői dekorációja

A jegyzethez! A trend - esküvői design nyugodt pasztell színekben. Gyengéd rózsaszín, halványkék, könnyű lila és saláta árnyalatok - a tökéletes kombináció fehér és krémmel könnyű és súlytalan légkört teremt.

Gyakran használják a színátmenetet - átmenet sötétebb árnyékból könnyebb színre. Egy kicsit egzotikus hozzáadásához csendes és nyugodt árnyékban fényes akcentust készíthet a háttérben.

Romantikus kép a köntösnek köszönhetően finom textíliákkal

Romantikus stílus divatos textíliákkal

A fő tendencia az esküvő témája még az individualizáció. Minél több stílus és ötlet merül fel az ünnepélyes esemény megtervezésénél, annál élesebb a vágy, hogy egyedülálló nyaralást hozzon létre, melynek nincs analógja. Ezért a stílus kiválasztásakor az újoncok egyre inkább kapcsolódnak kapcsolataikhoz, ismerőseikhez vagy sajátosságaikhoz. Így születik egy nem szabványos ötlet, amely mindig is trend.

Tipp Az esküvőn, ne felejtsd el a gyerekeket, mert egy felnőtt nyaralás során unatkozhatnak. szervez gyermek asztal különböző játékokkal és a kreativitás anyagai. A tematikus program kiválasztásakor érdeklődjön animátorral.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: