Állati nyomatok és madarak a falakon: 70+ a belső ötletek természetéből ihletve

Az állatkísérletek témája nagyon megfelelő a Provence és az ország stílusaiban

Az állatkísérletek témája nagyon megfelelő a Provence és az ország stílusaiban

Mint tudják, a divat ciklikus, megismétli, és a tollak visszatértek a belső térünkbe. Tapeta a madarakkal - a trend 2017-2018. Szeszélyes szín, hihetetlen repülési útvonal és a szárnyfesztávolsága - mindez már régóta művészekre a gyönyörű munkát, hogy az emberiség évszázadok óta csodálja.

Tartalom:

 • Mire jó?
 • típusok
 • Stílusok és szobák. Hogyan illeszkedni a belső térbe?
 • Minden vadász tudni akarja ...
 • Kis trükkök
A hálószobai falak minimalista dekorációja skandináv stílusban

A hálószobai falak minimalista dekorációja skandináv stílusban

A romantikus belső tér pozitív légkört teremt a szobában

A nyomtatás pozitív légkört teremt a szobában

A figurával a madarak képmása a stílusban kitűnő hangsúlyt kapott

A madarakkal való ábrázolás kitűnő stílusú hangsúly

Könnyű és súlytalan a belső térben

Könnyűség és súlytalanság - a minimalizmus választéka

Képek a madár élet díszített ételek, szőnyegek, szövetek ruhákhoz. A tervezők ma kínálják az egész belső tér egzotikus motívumait. Az általános elképzelés ellenére - a madarak mint vezető elemek rajzolása - az énekesek ritkán hasonlítanak egymásra, éppúgy, ahogy az élőhelyük is változik. Minden egyes faj egyéni kísérettel kíséri - virágok, felhők, fák stb. Tekintsük a legszebb ötleteket.

A lédús természeti árnyalatok jól néz ki a gyerekszobában

A lédús természeti árnyalatok jól néz ki a gyerekszobában

Mire jó?

Szinte minden madár, még akkor is, ha ez nem a tavasz forrása, a melegség szimbóluma, és valami új és pozitív hírnöke. Háttérképek ilyen rajzokkal adják a légkört a légkörbe nyári kert, a könnyedség, a hidegség, az apartmanok és a házak tulajdonosai - jó hangulat és pozitív érzelmek.

A fürdőszoba díszítése a pihenésre igazítja

A fürdőszoba díszítése a pihenésre igazítja

A madár díszleteket olyan pszichológusok is javasolják, akik megerősítik, hogy ezek a természetes témák teljes fizikai és pszichológiai pihenést biztosítanak, valamint pozitív változásokat is.

típusok

A madarakról készült háttérképek háromféleképpen oszlanak meg:

 1. Stilizált - az egyszerűségre való összpontosítás, ezek vázlatos rajzok, gyakran a madarak körvonala is. A legfontosabb dolog a képen nem a faj, hanem a madarak élénk színei és mozgásai - repülnek, úsznak vagy ültetnek egy ágon vagy akár egy gyönyörű vintage ketrecben.
 2. Reális - maximális hasonlatosság a természetben lévő tárgyakhoz és azok élőhelyéhez. Minden részletre figyelünk, alaposan kidolgoztuk minden toll és vénafüzetet.
 3. Shinoiseri - ez a szokatlan szó keleti eredménnyé vált, és azt jelenti, hogy a középkori kínai művészet elemeinek dekorációját használjuk. Egyszer Franciaországban volt egy tömeges divat világos egzotikus dolgokat, és szó a szó fordított a francia szleng, mint "porcelán". A legfontosabb pillanat az ilyen háttérkép - fényes egzotikus madárfajok és nem kevésbé egzotikus keleti kíséret.

Hatékony tapéta díszíti a belső tér minden szobában

Hatékony tapéták díszítik a belső tér minden szobában

A nappali különleges kialakítása

A nappali különleges kialakítása

Stílusok és szobák. Hogyan illeszkedni a belső térbe?

Háttérkép a madarakkal nem minden stílusos irányba illik. Határozottan ki fogják kerülni őket padlástér, hi-Teke, Grunge, de harmonikusan illeszkedik a Angol stílusban, Provence, Country és az ökotervezést.

A szobákat tekintve a madarak bárhol "bárhová" kerülhetnek, még a fürdőszobában is, de a legjobban érzik magukat nappali, hálószoba és Gyermek. Nem kevésbé kényelmesek, úgy érzik magukat a házakban. A legfontosabb, hogy betartsunk néhány egyszerű kompatibilitási szabályt, amelyeket a vezető tervezők szívesen megosztanak velünk.

Botanikus témák a baba szobájának falaiban

Botanikus témák a baba szobájának falaiban

Ajánlások a profikból

Melyik irányba, a madarak képével kombinálva, nem választanád, fontos, hogy ismerd meg néhány kulcsfontosságú pontot, amelyek segítenek a színek és más elemek kombinálásában.

Ha úgy tervezi, hogy a szobában hidegség érzést ad, és frissességgel tölti ki, válassza a nyugodt madarakat szürke, kék vagy zöld háttér a világos árnyalatok. Ugyanakkor a falat nem szabad foltosodni, egy lakonikus és csendes hatás kívánatos. Ez a módszer a legalkalmasabb a hálószobában: vizuálisan megnövekszik, mintha levegővel töltötte volna, és hangulatot adott a gyors lazításnak, alvásnak és jó pihenésnek.

A helyesen kiválasztott dekor lehetővé teszi a szobát"дышать"

A helyesen kiválasztott dekor lehetővé teszi a helyiség "lélegzését"

Időjárás a házban. Ha örök tavaszt vagy nyarat szeretne, merészen a megfelelő évszakot hozza létre paletta segítségével. A tavasz szelíd személyiséggel rendelkezik pasztell színek, és a nyár világos tartományban telített, míg szükségszerűen zöld és sárgás. Az ilyen háttérkép megfelelő a nappaliban vagy Gyermek.

A monokróm rajongói szintén nem kerülnek ki, akkor használhatja minimalizmus és a három szín szabálya. Kiválóan nézd meg a madárfák fekete sziluettjeinek szürke hátterét a fák havas kontúrjai között. Alkalmas bármilyen helyiségre, ha a lakás tulajdonosa nyugodt filozófus.

hideg"морозные" стены отлично подойдут для небольшого помещения

A hideg "fagyos" falak tökéletesek egy kis helyiséghez

Ó, csillogás! A luxus szerelmeseinek feltétlenül a chinoiserie felé kell fordulniuk. Az egzotikus virágok között élénk csillogó tollazatú egzotikus madarak "gazdagság" érzetét keltik. De itt érdemes tisztességes, például, hogy egy ilyen falat készítsen az egész teremben, ellentétben a monoton három másik emberrel. Ellenkező esetben, a luxusból a filiszteizmushoz, a szerelemtől a gyűlöletig, egy kis lépés.

Ha az ökoszisztéma támogatója, akkor feladnia kell a színek és kontrasztok játékát. Egy ilyen belsőben fontos csendes harmónia - legalábbis a különböző színek, a hangsúly a másikon. Például a madarak kombinálhatók konvex fás képekkel, fonott elemek és a természetes anyagok.

Minden vadász tudni akarja ...

A céloktól függ. Fontolja meg a népszerű képeket.

Hogyan válasszuk ki a madarat:

 • Pávák és rózsaszín flamingók hangsúlyozzák a luxus. Ez nyilvánvalóan tüntetésre szolgál, ezért a nappaliban található, de a flamingók tökéletesen illeszkednek a és a fürdőszoba.
 • A fehér hattyúk románcot hoznak, ők relevánsak hálószoba, de valószínűtlen, hogy egy pár nyugodt madár kedves lesz a gyermeke számára.
 • A kolibri és a kis fényes madarak a díszes ketrecekben a sakura hátterében valóban univerzálisak, minden helyiségben megfelelőek lesznek.
A világos és aktív falburkolatot kisebb mennyiségben és világos szobákban kell alkalmazni, hogy elkerülhető legyen a túlzott sokszínűség

A világos falburkolatokat leginkább kis mennyiségekben és világos szobákban használják a túlzott sokszínűség elkerülése érdekében

 • Szárnyaló sirályok, fecskék, vicces pingvinek, vicces baglyok, seregély, madár házat, stb -. Ellentmondásos tollas felnőttek belsővel, de örömére gyerekek.
 • Tűzmadár, Phoenix és más mitikus lények szárnyakkal - az eredeti ötlet nem mindenki számára, de ha Ön vagy a gyerekek kreatív emberek, az ügyes végrehajtását ez a gondolat lesz a „fénypontja” az egész ház vagy lakás.
 • A ragadozó madarak. A pszichológus nem javasolja belső használatuk használatát, mivel túl sok agressziót hordoznak. Érvényesek csak irodájában, ha szellemre van szüksége ahhoz, hogy összetörje a versenytársakat.
Gyönyörű falak lesznek a belső fénypontjai

A világos, látványos falak tündérkirálysággá változtatják a szobát

Kis trükkök

Számos technika segít a belső eredetiség elősegítésében és helyesbíteni néhány térbeli hibát.

Hasznos ötletek:

 • A "kiemelés" a belső a madarak, mikor háttérképeket a képükön a mennyezetre ragasztanak.
 • Kis szobák esetében nem szükséges foltos és kicsi képeket választani, vizuálisan tovább csökkenti a szobát. Jobb, ha egy fát a falra helyezzük, vagy egy pár fehér pávával, mint apró sziluettekkel. Azonban egy nagyon nagy egyén nem illeszkedik az egész falhoz - figyelni kell a mérséklésre és az arany átlag kiválasztására.
 • A legjobb megoldás nem az, hogy egyszerre minden madárral borított falat lefedje. Először díszítse be az elülső és a hátlapot egyhangú háttérképként, amelynek színe megegyezik a háttérével.
A szoba díszítése a ragadozók képével

A szoba díszítése a ragadozók képével

Tipp Ha ezt teszed kiegészítik a belső tér festményekkel vagy fotó belül, jobb, ha monophonic oldalakra akasztjuk őket.

A szoba egyik oldalának díszítése, amely nem igényel további elemeket

A szoba egyik oldalának díszítése, amely nem igényel további elemeket

 • Ha nem találta meg a háttérképet, használhatja speciális vinil matricák - egy egyhangúan festett falon elrendezett sorrendbe kerülnek.
 • mert folyosó, mint egy kis helyiségben, a közepes méretű képek megfelelőek. A kis madarak elveszhetnek, a nagyok csökkentik a már kis helyet.
A folyosó stílusos, szürke designja

A folyosó stílusos, szürke designja

Háttérkép falak madarak számára egy szokatlan és merész döntés. Ha szeretnél lépést tenni a fényes változások felé, teljes pihenést és aktívabb életet élni - ez az Ön választása. Legyen fantázia, kövesse a tervezők tanácsát, fedezze fel az összes elképzelhető és elképzelhetetlen ötletet - és biztosan elkapja a boldogság madarat!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

98 − 91 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: