Talchoclorită pentru baie: sfere de aplicare, proprietăți și plusuri – minusuri ale acestei pietre

O parte integrantă a oricărei camere de aburi sunt pietrele pentru băi și saune

O parte integrantă a oricărei camere de aburi sunt pietrele pentru băi și saune

Probabil, este dificil să găsești o persoană care nu a fost niciodată în viață baie. În plus, există o categorie de persoane pentru care o vizită săptămânală în această cameră de aburi este o tradiție care nu presupune dreptul la încălcare. În ciuda familiarității cu băile, nu toată lumea știe ce funcții sunt îndeplinite pietre pentru baie. De fapt, ele sunt responsabile pentru calitatea căldurii în camera de aburi, pentru eficacitatea acesteia. Nici una dintre instituțiile cu drepturi depline care atrage clienții, fără a fi disponibilă, nu va face. Ele pot fi oricare, dar cel mai important - îndeplinesc anumite cerințe, astfel încât calitatea căldurii este perfectă!

 • Care sunt cerințele pentru pietrele din baie?
 • Avantajele de soapstone
 • Caracteristici unice
 • Domenii de aplicare
 • Există vreun dezavantaj?
Sobe de pietre rezistente la căldură

Sobe de pietre rezistente la căldură

Care sunt cerințele pentru pietrele din baie?

Există mai multe reguli de bază pe baza cărora se face o alegere.

 1. Nivel ridicat de densitate. Acest parametru este cheia, deoarece vă permite să mențineți indicele optim de temperatură pentru o perioadă lungă de timp. Astfel de minerale contribuie la acumularea de căldură și la încălzirea uniformă a sălii de aburi.

 2. Omogenitatea structurii materialului. Dacă această cerință nu este respectată, există anumite riscuri și amenințări la adresa vieții, precum și a sănătății umane. Dacă apare o apă, există posibilitatea unei explozii și atașarea ulterioară a fragmentelor pe piele și pe membranele mucoase.
 3. Piatra trebuie să aibă un coeficient identic de expansiune sub influența unui regim de temperatură ridicată în orice direcție.
 4. Ca o condiție obligatorie, siguranța materialului din punct de vedere al mediului. Absența substanțelor nocive este un semn cheie al idealului piatră.
  Talco cloritul ajută la atingerea temperaturii dorite în camera de aburi

  Talco cloritul ajută la atingerea temperaturii dorite în camera de aburi

  Soapstone Soapstone

  Soapstone Soapstone

 5. Produsul trebuie să aibă o formă rotundă sau ovală și o ușoară suprafață de relief. În această situație, masa aerului va putea trece liber între pietre.
 6. Pietrele și recipientele în care sunt depozitate trebuie să aibă dimensiuni identice: cu cât este mai mare capacitatea, cu atât este mai mare valoarea diametrului pietrelor. Dar amintiți-vă că diametrul optim este de până la 21 cm.

Dacă respectați toate aceste caracteristici, puteți fi siguri de calitatea excepțională a materialului în cauză.

avantaje

Talco cloritul are multe avantaje incontestabile, care sunt extrem de importante pentru a fi luate în considerare și luate în considerare.

Frumos mozaic în baie

Frumos mozaic în baie

 1. capacitatea de a acumula în mod uniform căldura și de ao da înapoi treptat;
 2. regim de temperatură înaltă (index de încălzire);
 3. caracteristici optime de izolare fonică;
 4. rezistența și fiabilitatea în utilizare;
 5. lipsa absorbției de umiditate;
 6. imposibilitatea de alunecare.
Camera de aburi, decorată în culori închise, arată foarte elegantă

Camera de aburi, decorată în culori închise, arată foarte elegantă

Combinație de materiale în proiectarea sălii de duș

Combinație de materiale în proiectarea sălii de duș

Este important să știți! Sa observat că o astfel de proprietate a soapstone, cum ar fi posibilitatea neutralizării radiațiilor electromagnetice, în legătură cu care multe încăperi cu un număr mare calculatoare sugerează o placare sub forma acestor pietre.

Caracteristici unice

Acest mineral montan are următoarele avantaje speciale și caracteristici fizice:

parametrii sens
Greutatea volumetrică 2980 kg / m
Indicele punctului de topire 1640 ° C
Căldură specifică 0,98
Mărimea conductivității termice 6 elemente
Coeficient de radiație termică 0,001% / C
fermitate 2-3

De asemenea, merită atenție la proprietățile speciale ale acestui mineral pentru a obține rezultatul optim al utilizării acestuia.

Este important să știți! În timpul încălzirii pietrei există o radiație de căldură moale, care este similară radiației solare. Promovează o uniformă încălzire cameră și posibilitatea menținerii unui anumit regim de temperatură și umiditate a aerului.

Se remarcă faptul că acești parametri contribuie la consolidarea sistemului imunitar și la promovarea normalizării metabolismului, precum și la reducerea tensiunii arteriale. Datorită neutralității chimice, produsul este protejat pe deplin în timpul procedurilor de apă. Prin urmare, puteți aplica în siguranță mineralul în scopurile de mai sus și, în același timp, să vă simțiți încrezători.

Domenii de aplicare a pudrei

Produsul poate fi utilizat pentru perete de placare, precum și pentru piscine finisaje, în special podeaua, pereții, părțile laterale. Plăcuța de șapă este adesea folosită pentru a construi un scut de protecție cuptor de metal. După cum arată statisticile practice, acest obiect poate menține căldura de la o aprindere pe toată ziua. Astfel, este posibil să economisiți consumul de combustibil, ceea ce creează un bonus suplimentar la avantajele acestei pietre.

Este important să știți! Talcloritul este cel mai durabil dintre toate pietrele de sobă care există în natură. În compoziția sa chimică - minerale naturale și roci, astfel că atunci când sunt încălzite, nu se degajă toxine dăunătoare. În această privință, alegerea acestei pietre este complet sigură pentru sănătatea umană.

Pietrele bine selectate pentru o baie pot îmbunătăți eficiența procedurii de vindecare de câteva ori

Pietrele corect selectate pentru o baie cresc eficacitatea procedurii de vindecare de mai multe ori

Când picăturile de apă cad pe acest tip de piatră, se formează fierbinte aburi fierbinți, ceea ce este destul de confortabil pentru corpul uman. Acest lucru vă permite să vă scăldați eficient cu ajutorul măturilor.

Există vreun dezavantaj?

Ca orice alte minerale naturale, piatra de macroparticol are unele părți negative. Subliniem cele mai semnificative dezavantaje semnificative.

Pietrele pentru saună nu ar trebui să emită substanțe nocive

Pietrele pentru saună nu ar trebui să emită substanțe nocive

Cameră de aburi spațioasă, în stil rustic

Cameră de aburi spațioasă, în stil rustic

 1. Costul ridicat al utilizării materialelor. Dacă umpleți un încălzitor nu este prea scump, aplicarea plăcilor va costa o sumă considerabilă. Prin urmare, merită analizată cu atenție piața de aprovizionare înainte de a face alegerea finală.
 2. Perioadă lungă de încălzire. Puteți obține abur de la acest tip de materie primă la numai câteva ore după aprindere. Deci, dacă vrei să ajungi baie în grabă, acest lucru este puțin probabil să se realizeze.
 3. Greutate mare de piatră. În cazul în care un cuptor este asamblat din acest material în saună, va trebui să fie plasat sub propria sa bază, care va fi armată cu o placă armată.
  Contrast interior de baie moderna

  Contrast interior de baie moderna

 4. Un alt dezavantaj semnificativ al designului este paleta greoaie de soapstone insuficient de variată. Desigur, piatra se va potrivi perfect soluție clasică de cameră de aburi interioară, dar dacă este o cameră de recreere, merită să dai preferință unui alt mineral.

Astfel, această piatră este foarte utilă și are multe proprietăți care o fac deosebită. Aplicarea competentă a mineralelor va obține rezultatul optim și va obține beneficii maxime de la vizitarea băii.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: