Покани за сватба: тенденции през 2018 г. и майсторски класове за създаване на собствените си ръце

За да създавате покани, трябва да се обърнете много отговорно, тъй като това е първото впечатление от вашата сватба. В тази статия ще ви разкажем всички тайни на техния подбор

За да създавате покани, трябва да се обърнете отговорно, тъй като те създават първото впечатление от вашата сватба

Според известната поговорка театърът започва с закачалка, а началото на сватбата се счита за покана за сватба. Снимки и видео уроци от професионалисти ще ви помогнат при създаването на мини-шедьоври. Тези покани за хартия са далеч от любопитни факти, но малък фон на чудесно бъдеще, лицето на бъдещия ви празник. Вие със сигурност може да направи и красиво завършени проби от принтера, но представете си посетителите на изненада и наслада да открият не подпечатани пощенски картички, писма и с помощта на включения част на душата! В тази статия ще ви разкажем всички тайни за създаване на покани за сватба и сватбени функции.

 • Покани за сватба със собствените си ръце. Къде да започнем?
 • Необичайни покани за сватба
 • Опции за дантела
Нежни покани за сватба със собствените си ръце с флорални орнаменти

Нежни покани за сватба със собствените си ръце с флорални орнаменти

Друга възможност за издаване на покана за сватба

Друга възможност за издаване на покана за сватба

Създайте сватбени покани за вашата сватба - отлична възможност да покажете цялото си творчество и да поставите душата си в този сватбен атрибут

Създайте сватбени покани за вашата сватба - отлична възможност да покажете творчество, да изразявате чувствата си и да поставите душата си в този сватбен атрибут

Покани за сватба със собствените си ръце. Къде да започнем? 

Първо трябва да помислите за общата тема и нюансите. Обикновено за всяка сватба се избира определена тема, която определя интериора, екипировката и поканите. След като решихме идеята, струва си да разработим шаблони, които да помогнат за опростяване на процеса и бързо да произведат послания за голям брой хора.

Покани за сватба. шаблони

Ако имате добра команда на графичните редактори, опитайте се да създадете покана за оформление в електронна форма, в противен случай - само скицирайте скица на ръка на хартия

Ако имате добра команда от графичните редактори, опитайте да създадете покана за оформление в електронна форма. Или просто скицирайте скица на ръка върху хартия

Нека да отидем от прости до сложни: започнете с ръчна поздравителна картичка в плик. Купуваме набор от красиви хартии, създаваме едни и същи книги от листове, боядисваме в дадена тема, пишем текст вътре. За да се улесни задачата, можете да вземете дебел гумен гъба, нарязани през него необходимите модели, потопени в обикновен черно мастило и подпечатана на същите места, която е различна линии (вж. Снимка).

Съвет! Готовите печати се продават в канцеларски магазини, които могат да бъдат закупени и използвани в дизайна на пощенски картички.

Също така много оригинален ще изглежда като знак с вашите портрети

Оригиналът ще изглежда като знак с портрети на младоженците

В този случай е по-добре да изберете опция за контраст - черно с бяло или бяло с червено и т.н. Основното е съдържанието; на фона на външната простота текстът трябва да спечели.

Chic, блясък, красота

От една страна, този лексикон Ellochka-великанка човекоядец на "12 стола", от друга страна, понякога наистина искате фарс. В този случай, веднъж в живота няма да навреди на кристали, пера, коприна лента и т.н. нарязани, залепване, писане -. Тук няма да се налага да се мисли много внимателно текста, той все още ще засенчи лукс грее навън. Кратка и завладяваща линия е достатъчна, нещо като "Вася и Катя ви канят на най-добрата сватбена топка на XXI век".
Опростеността може да бъде и оригинална - ще разгледаме такъв 3D вариант на поканите.

Луксозни покани за сватба със собствените си ръце с обемна декорация

Луксозни покани за сватба със собствените си ръце с обемна декорация

От плоски стандарти - до обема

 1. Магически кутии. Днес много бюджетни магазини продават многоцветни едноцветни картонени кутии за подаръци. Това е отличен материал за началото на магията. Остава да купя сатенени панделки, комплекти за занаяти с различни фигури - калинки, цветя, сърца и др., върху самозалепващ се филм. Няколко вечери - и куп покани е готов; сега остава с избраната да напишете на компютъра, да отпечатате или да напишете текста ръчно. Разполагаме с кутии и даваме на адресатите - да ни помагат "Mail of Russia", личен транспорт или куриерска услуга.
  Също така можете да организирате картички с покани в такива чисти пликове

  Поканите могат да се поставят в чисти пликове

  Съвет! Ако изпращате покани по пощата, го правете предварително, коригирано за евентуално седмично забавяне. Ако не можете да си позволите куриерска услуга, можете да се свържете с процеса на доставка на няколко приятели на лични превозни средства при най-стриктното условие за неразкриване на тайна.

 2. Смешни малки бутилки. Много двойки предпочитат да организират сватба на открито. Ако планирате да се омъжите в близост до морето или обикновената река, се възползвайте от идеята за покани под формата на бутилка. Декоративните стъклени съдове се продават и в много бюджетни магазини. Някои от тях на евтина цена изглеждат като произведение на изкуството. Остава да пишете покани, да се хвърлите в епруветка, да поставите навътре, да изпълнявате за красота някои декоративни морски звезди, "перли" - и воала! щастливо плаване на получателите.
 3. Бяла ръкавица. Като заимствахме идеята с чорапи за Дядо Коледа, ние шие най-простите сатен ръкавици като подложки за тиган, само тънки и малки. Разширяваме кристалите, мини цветя и други декоративни елементи. Вътре ще се постави свитъците с текст "Възлагаме добре ръцете си атмосфера на нашия най-важен за, вие сте поканени на сватба там и тогава, и в толкова много."
 4. Неочаквана сладост. Една проста и същевременно блестяща идея - номинална capkey със сърца. Ние купуваме тези мини-торти, инвестираме покани и ги изпращаме на приятели. Единственият отрицателен: тази опция е подходяща само за жители на един град.
  Не е необходимо да се ограничавате до един kapekeykom, можете да издавате покани в приблизително такъв състав

  Не се ограничавайте само с една капачка. Можете да организирате покани за тази композиция

 5. Благодаря ви за шоколада. След като сте купили на едро добър шоколад, можете да свалите фабричната опаковка и да я замените с картина на вашата щастлива двойка и датата, мястото на сватбата.
 6. Очарователни малки торбички. органза дойде при нас от Изтока, но се влюби в всички страни по света. За оригинални покани е достатъчно да купите няколко метра организа и да шиете малки торби. Разходите са минимални, но колко възбуда се причинява от тъканта на ирисите!
 7. Бонбони с изненада. Можете да си купите цветен пакет за подаръци и да организирате покани като весели бонбони, превръзвайки краищата с лъкове.
  Една от възможностите за производство на такива бонбони с помощта на велпапе

  Една от възможностите за изкарване на бонбони изненади с велпапе хартия

 8. Огромно сърце е достатъчно за всички. Възможност за иглика: купува се дебел плат, маркиран и нарязан под формата на пъзел, на всеки от тях е бродирана дума, в резултат на което се прави неразделен надпис или картина. Това е вълнуваща игра за възрастни! Такова сърце може да бъде поставено на входа на голяма маса и всеки гост ще трябва да донесе парче, за да направи целия състав.

Съвет! Ако сте взели идеята за покана сърце-пъзел, отделете време и го дублирайте, защото някой от гостите може да забрави или да загуби покана. Дублираните ще ви помогнат да реализирате замислена идея без никакви инциденти.

И това не е границата, нека въображението ви да се развие и да създаде истински шедьовър

Освободете въображението си и създайте истински шедьовър!

Необичайни покани за сватба със собствените си ръце

Съвременните тенденции не са изчезнали и днес интересни идеи с модерни имена дойдоха при нас от различни страни. Искате ли да изненадате? Опитайте сега нещо набрано или scrapbooking.

нещо набрано

Това е изкуството да декорирате всичко с помощта на фигури от хартиени ленти. Цялата тайна е да ги обърнете по определен начин.

Ще ви трябва:

 • два листа хартия - дебели и тънки;
 • линия;
 • ножици;
 • лепило;
 • канцеларски ножици;
 • молив;
 • цветна хартия;
 • Инструмент за уголемяване;
 • половинки мъниста;
 • лента от сатен.

Съвет! Много по-удобно е да се купи готов комплект за укротяване, отколкото да се събира самостоятелно на части.

Един пример за готов комплект за укротяване

Един пример за готов комплект за укротяване

Курс на работа:

 1. Нарязваме тънки идентични ивици на приблизително 15 резена на всяка от пощенските картички. Ние превръщаме ролките от тях в инструмент за потушаване. Единият край е фиксиран, а вторият е навит на инструмента. Прикрепете свободния край с лепило.
 2. В същото време залепваме цветната хартия върху твърдата хартия за фон, прикрепете цветята към пощенската картичка, направете листата. Ако готовата "ролка" е сплескана от двете страни, ще се произведе лист.
 3. В средата на цветята закопчаваме мъничките, от сатенена панделка сгъваме лъка и го лепим. Можете също да украсите по ваше желание с помощни части.
 4. Има по-проста версия, но не по-малко красива опция. На листа изчертаваме клонка, очертаваме с плитка около контура, завъртаме сърцата, закрепваме и получаваме клонка със сватбените сърца.
Един от най-лесните варианти за проектиране на покана карта в техниката quilling

Един от най-простите варианти за проектиране на покана карта в техниката quilling

Старият превъртане

Любителите на реликви и антики могат да направят покана за сватба под формата на древен папирус, навита на тръба.

Invitational-papyri изглеждат доста загадъчни, защото разгръщането на възраст на хартия, ние изглежда да prikosayemsya на нещо вечно

Покана-папири изглежда доста мистериозна, защото разгръщайки старата хартия, изглежда, че се докосваме до нещо вечно

Ще ни трябва:

 • дебела хартия с размер А4;
 • въже (като вързани торти);
 • чай силен чай;
 • мачове, запалка или свещ.

Курс на работа:

 1. Зараждаме хартията. За да направите това, го поставете в контейнер с чай, накиснете го и го изсушете. Тогава ние остаряваме още повече, засаждайки петна от мастило. Изсушете сешоара.
 2. Написваме надписа, имитиращ стария шрифт.
 3. Изстреляхме получения лист около периметъра.
 4. Отгоре закрепваме нишката, завъртете тръбата и я фиксирайте.

Съвет! Мастилните петна могат да бъдат заменени с вино. Така че, подготовката на поканите може да се комбинира с романтична вечеря за чаша вино.

Приемайте такива покани за сватба, направени сами, изглеждате доста атмосферни и хипнотизирани

Такива сватбени покани, направени със собствени ръце, изглеждат стилни и загадъчни

Scrapbooking + Декупаж

Scrapbooking - вид брашно, състоящо се в производството и проектирането на семейни или лични фотоалбумни книги. Декупаж - Декоративна техника чрез прехвърляне на картина върху обект и фиксиране с лак. Нашият метод съчетава и двата варианта.

Извънредни покани ще бъдат много подходящи в кръга на феновете на картовите игри

Извънредни покани ще бъдат много подходящи в кръга на феновете на картовите игри

Какво ви е необходимо:

 • всяка готова пощенска картичка или картон;
 • лист за листа;
 • лист от полупрозрачна хартия;
 • изкуствени малки цветя;
 • плитка;
 • мъниста;
 • ножици;
 • лепило;
 • гваш;
 • шаблон.

Курс на работа:

 1. Картон сгънат на две, или да е готова картата, нарязани на ръба на вълнообразния украсяват предната част на монограма чрез готовия шаблон. Отделно, подготвяме лист хартия с голямо изрязване в средата на сърцето.
 2. Лепим върху предната половина на полупрозрачната хартия, поставяме бележки върху нея, лепираме заготовката на върха със сърцето, така че в нея да могат да се видят бележки. Краищата са украсени с плитка, украсена с изкуствени цветя, мъниста и т.н. Пишем текста.
Няколко примера за покани за сватба със собствените си ръце в техниката на скраббинг

Няколко примера за покани за сватба със собствените си ръце в техниката на scrapbooking

Lacy сватбена покана

Дантела винаги ще е от значение за сватбата, защото тя отразява роклята на булката.

Какво ви е необходимо:

 • картон;
 • дантела;
 • лента / плитка;
 • гваш;
 • ножици;
 • лепило;
 • шаблон.

Взимаме картона и го сгъваме наполовина като обикновена пощенска картичка, отпечатваме целевия текст на поканата, красиво отрязваме краищата с ножици. Предната част е визуално разделена на две, боядисваме една част със сърца, цветя и т.н., втората е украсена с панделка. Вътрешно лепило нашето послание. Можете да направите още по-лесно - не рисувайте нищо и прикрепете дантела и сатенена лък от едната страна.

Много нежни опции за регистрация на покани за сватба с дантелени мотиви

Много нежни опции за регистрация на покани за сватба с дантелени мотиви

Съвет! Гостите ще отбележат пикантна идея, ако дантела на поканата ще повтори финала на роклята на булката.

Друг вариант за дизайн на покани за сватба с дантелени мотиви

Друг вариант за дизайн на покани за сватба с дантелени мотиви

Готовите карти постепенно излизат от модата. Днес в чест, творчество и индивидуалност, както и модерни покани за сватба със собствените си ръце - това са малки произведения на изкуството. Видео или фото материали на професионални занаятчии от интернет ще ви помогнат да се справите с работата на всякакво ниво на сложност и да изненадате не само гостите, но и себе си.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 20 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: