Sofa Askona: model sebenar 2018 dan gambaran mengenai pilihan-transformer untuk apartmen

Sofa Askona, model Palermo

Sofa Askona, model Palermo

Jika anda berhadapan dengan isu memilih kualiti dan mudah perabot untuk ruang tamu, maka mendapat perhatian yang unik adalah sofa Askona. Katalog dan harga akan terkejut dengan pelbagai dan peluang untuk mencari apa yang anda perlukan. Sofa - ini adalah sejenis pusat apartmen, kerana di atasnya bersama atau berehat secara individu semua anggota keluarga, dengan keselesaan adalah tetamu. Antara lain, perabot ini seringkali menggabungkan beberapa fungsi sekaligus - ia berfungsi secara serentak sebagai tempat duduk, katil dan juga sebuah kabinet, jadi apabila memilihnya adalah perlu untuk memperhatikan bukan hanya penampilan, tetapi juga kualiti kemasan dan aksesori, fungsionalitas dan kemudahan. Semua ini digabungkan sepenuhnya dalam model sofa Askona, masing-masing akan memberikan keselesaan kepada semua ahli keluarga.

Kandungan:

 • Selamat siang dan malam
 • Ciri-ciri
 • Mekanisme transformasi
 • Tilam
 • Warna
 • Model Asas
Askona sofa mewah kulit

Askona sofa mewah kulit

Askona sofa kecil tanpa tangan

Askona sofa kecil tanpa tangan

Sofa kulit putih, model"Адриано"

Sofa kulit putih, model Adriano

Selamat siang dan malam

Sofa moden dan klasik mesti semestinya menggabungkan penampilan estetik dengan bahan berkualiti tinggi, kemudahan dan pelbagai fungsi. Hampir semua pengeluar cuba memenuhi tuntutan pembeli yang tinggi, terutama mereka yang mencari pilihan katil terbina dalam, jadi sebahagian besar model dilengkapi dengan mekanisme transformasi mudah yang mudah berubah menjadi sofa ke tempat tidur dan belakang. Tetapi, malangnya, tidak semestinya tempat tidur ini selesa untuk tidur dan penempatan penuh satu atau beberapa orang di atasnya. Khususnya, ini adalah kehadiran asas ortopedik, yang dilengkapi dengan katil penuh, kerana kebanyakan sofa sebagai tempat tidur mempunyai tempat duduk, backrest atau laci.

Petua! Standart lipat sofa sesuai untuk jangka pendek tidur atau penginapan tetamu, tetapi tidak pernah tidak bandingkan dengan ortopedik katil.

Katil sofa"Флоренция"

Katil sofa "Florence"

Katil sofa Florence dengan chaise longue

Katil sofa dengan chaise longue "Florence"

Penyelesaian terbaik dalam kes ini, Sekiranya tidak ada kemungkinan untuk dimasukkan ke dalam apartmen sebuah katil penuh, - Sofa anatomi Ascona, katalog dan harga yang akan membolehkan anda memilih pilihan yang bersesuaian untuk setiap kes tertentu.

Askona syarikat dikenali terutamanya untuk katil ortopediknya dan tilam, yang mendapat populariti kerana nisbah optimum harga dan kualiti. Tetapi pakar-pakar kilang perabot ini, menjaga keselesaan para pelanggan mereka, memutuskan untuk tidak berhenti di atas kejayaan mereka dan mereka bentuk sofa unik yang dilengkapi dengan tempat tidur selesa yang lengkap dengan tilam ortopedik. Pada sebelah petang ia adalah sofa lembut yang indah, yang untuk malam berubah menjadi tempat yang luas, memberikan sokongan anatomi seluruh badan.

Katil sofa Florence dalam bentuk terbentang

Katil sofa "Florence" dalam bentuk terbentang

Proses membuka sofa Florence

Proses membuka sofa "Florence"

Ciri-ciri

Kekuatan, kebolehpercayaan dan fungsi sofa Askona menyediakan:

 • Bingkai logam dengan elemen dari fiberboard berkualiti tinggi dan papan serpai, papan lapis dari birch.
 • Sokongan diperbuat daripada plastik atau dengan palam plastik, selamat untuk apa-apa penutup lantai.
 • Perlindungan luar-penutup zip yang boleh dibuang dengan mudah dan boleh digunakan sebagai selimut.

Mekanisme transformasi

Membeli Soopop Sofas Askona (katalog dan harga), semua orang boleh memilih pilihan yang paling mudah untuk transformasi. Jurutera Askona bekerjasama dengan orang Sweden (Hilding Anders) mengadaptasi tilam ortopedi standard kepada beberapa orang mekanisme transformasi:

 1. Multicomfort (Akordion) - dioptimumkan digabungkan dengan tilam double h = 160 mm.
 2. Pembuangan (eurosofa) - direka untuk tilam ortopedik h = 160 mm.
 3. "Klik-clack" - direka untuk tilam h = 140 mm.
Sofa modular mewah Monica

Sofa modular megah "Monica"

Versi mudah dari sofa modular dari Ascona

Varian mudah dari sofa modular dari Askona

Di dasar mekanisme masing-masing adalah bingkai logam yang kuat, digabungkan dengan perisai ortopedik yang terbuat dari kayu bengkok.

PetuaDalam diluruskan pandangan sofa dengan jenis transformasi multicomfort tidak dibayangkan untuk tempat duduk dalam kawasan kepala katil. Ini stesen sesuai sahaja untuk penginapan bantal.

Semua varian dibezakan oleh bahan yang berkualiti tinggi dan kekuatan yang digunakan, oleh kerana itu semasa operasi harian struktur, anda boleh melupakan memakai.

Tilam

Seperti semua perabot Askona, Sofa dilengkapi dengan tilam ortopedik, saiz yang bergantung kepada jenis transformasi, tetapi ciri-ciri praktikal sama. Ketinggian tilam boleh dipilih dari 14 atau 16 cm, lebar 140-180 cm, panjang 200 cm.

Semua tilam dengan sofa Askona dilengkapi berbeza dengan tahap keselesaan yang lebih tinggi dan terdiri daripada bahagian-bahagian berikut:

 • Blok mata air bebas "Nanopocket" dari 7 zon.
 • Kotak kekuatan tinggi.
 • Pengisi - dirasai dari gentian kapas.
 • Sealant - busa peningkatan keanjalan.
 • Pouch - jacquard tidak boleh ditanggalkan (selimut) atau dilepaskan daripada kapas tebal.

Sofa Ascona: katalog skala warna

Bermula dari gaya pedalaman, mudah untuk memilih sofa Askona (katalog dan harga) yang sesuai. Laman web rasmi menawarkan model yang dilaksanakan di skim warna kawalan dan universal:

 1. Cahaya - susu berkrim dan cair
 2. Neutral - pasir, kuning air klasik, kelabu mutiara, kopi dengan susu, coklat susu, cappuccino
 3. Kelabu - kelabu moden, coklat pahit, ungu, mutiara kelabu.
 4. Smoky - lilac, krim, rose, taup, ungu.

Anda juga boleh memilih sofa tanpa upholsteri monophonic, tetapi dengan cetakan (bunga, "London").

Model Asas

Di sofa Askona, harga boleh berbeza-beza dalam julat yang cukup besar, yang mempengaruhi kedua-dua model tertentu, dan saiz atau pengubahsuaiannya.

Sofa lurus

Jangkauan terbesar sofa Askona diwakili oleh model langsung, di antaranya adalah model berikut, yang juga dicirikan oleh mekanisme transformasi:

 1. Carina - sofa yang selesa, dibuat dengan reka bentuk yang ketat dan ringkas, dilengkapi dengan mekanisme transformasi pelbagai keselesaan digabungkan dengan tilam ortopedik yang tinggi. Terima kasih kepada lekapan yang padat, model itu mempunyai kedudukan tempat duduk yang luas, yang sesuai walaupun dimensi sederhana bilik kecil. Dimensi - 160 x 210 cm Di samping sofa anda boleh membeli bantal hiasan.
 1. Helix - model kompak bajet, dibentangkan dalam 4 warna. Sofa mempunyai tempat duduk yang luas dan dilengkapi dengan tempat letak tangan yang tinggi dengan pad kayu, yang menjadikannya selesa. Model ini dibentangkan dalam 2 saiz - 140 x 202 cm dan 160 x 202 cm.

Petua! Tinggi kualiti bererti sesuai gred harga pada sofa Askona. Psebagai jualan akan membantu memperolehi suka model itu dengan penting diskaun.

Dengan kotak simpanan

Sofas Askona, tinjauan yang membuat anda berfikir secara serius tentang pembelian, sering dilengkapi dengan kotak linen yang luas, yang menjadikan perabot itu perabot sekeping yang sangat diperlukan di sebuah apartmen dengan kawasan kecil atau reka bentuk minimalis.

Kotak ini berada di bawah tempat duduk (dalam beberapa model di dalam armrests), dilengkapi dengan kunci mudah, memudahkan operasi.

Petua! Dari bahagian dalam Surface kotak berlapis, itu dengan ketara memudahkan pembersihan, tetapi dalam beberapa model anda boleh berjumpa tisu upholsteri.

Sunset - sofa anatomi dengan bentuk yang diselaraskan dengan punggung, kotak linen yang tinggi, keupayaan untuk melengkapkan lekapan tangan dengan rak berfungsi. Armrests dilengkapi dengan overlays-tabletops dengan salutan kotoran-penghalau dan boleh melakukan peranan meja kopi atau berdiri di bawah komputer riba.

Ascona Sunset

Sofa Anatomi Sunset by Askona

DayNight - reka bentuk laconic sofa praktikal dan selesa, sesuai untuk mana-mana bahagian dalam. Penutup bawah dengan sandaran tangan dihiasi dengan jahitan, dan kotak linen terbina dalam disediakan. Model ini berbeza dengan bentuk yang diperkemas dan sudut pelapis yang menjadikan sofa benar-benar selamat untuk kanak-kanak.

Sunrise - sofa yang selesa, dilengkapi dengan kusyen hiasan, membolehkan anda menyesuaikan kedalaman pendaratan. Sleeper mempunyai dimensi 140 x 200 cm, model ini juga dilengkapi dengan kotak tiga dimensi untuk dobi. Sebagai tambahan kepada konfigurasi asas, anda boleh membeli pad yang selesa di tempat letak tangan.

Antares sudut dengan pita kecil

Sofa sudut Angares dengan canapé kecil

Antares - sofa reka bentuk retro bergaya dengan headrests lembut anatomi dan armrests.

Orion - sofa dengan cengkaman yang mendalam, lengan pendek yang rendah dan kotak linen, yang terbentuk oleh rangka. Di tempat letak kereta terdapat juga tempat penyimpanan barang. Selain sofa anda boleh membeli countertop berfungsi di tempat letak tangan.

Warna kuning air orion

Warna kuning air orion

Tanpa lekapan tangan

Direct Sofas Askona tanpa lengan tangan membolehkan anda menjimatkan ruang di dalam bilik, yang penting pangsapuri kecil atau studio. Penguasa diwakili oleh model:

"Nika" adalah sofa anatomi padat (140 x 200 cm) yang dilengkapi dengan mekanisme "klik-clack". Ia direka untuk digunakan dengan kerap, berbeza dengan kesesuaian yang mendalam, tilam tinggi elastik, yang membentuk tempat tidur yang luas. Sofa dibentangkan dalam 3 kedudukan: duduk - berbaring - berehat. Sampul atas mudah dikeluarkan.

Sofa tanpa armrests, model Nika

Sofa tanpa sandaran tangan, model "Nika"

"Perseus" - sofa padat, dilengkapi dengan mekanisme "akordion", tempat tidur (140 x 210 cm) yang luas. Keanehan model ini adalah kepala lembut, dan dalam bentuk diperluas ternyata katil dalaman yang indahsesuai untuk studio atau perseorangan.

Vega - sofa dengan kesesuaian yang mendalam, mekanisme untuk menukar Euros, dilengkapi dengan kotak penyimpanan, penutup mudah alih. Keanehan model ini adalah reka bentuk ekspresif (tiga bantal hiasan, jahitan kerusi dengan rombus). Selain sofa, anda boleh membeli armrest bergerak.

Ascona, model Vega

Sofa Askona, model Vega

Sofa penjuru

Sofa sudut Askona diwakili oleh model Carina dan Antares. Mereka menggabungkan semua kelebihan pilihan ini dengan peningkatan fungsi.

Petua! Sudut sofa sempurna akan sesuai untuk luas ruang tamu atau akan berkhidmat sempadan berfungsi zon pada terbuka perancangan studio.

Sofa sudut Carina boleh didapati dalam dua versi:

 1. Dengan kanap kecil.
 2. Dengan canapé kecil dan pouf mudah alih.
Sofa sudut Carina

Sofa sudut Carina

Dalam pembuatan canapes bahan yang sama seperti untuk kerangka sofa digunakan. Struktur ini dilengkapi dengan mekanisme mengangkat (di dalamnya ada peti cucian). Tilam adalah jenis yang sama seperti di bahagian sofa, tetapi terdiri daripada 3 zon, bukan 7.

Pouf juga dilengkapi dengan ruang kosong di bawah tudung dan penyepit lembut yang selamat untuk menutup lantai. Bingkai tempat duduk dipenuhi dengan busa perabot, ditutup dengan kain yang kuat, sama dengan penutup sofa.

Katil sofa penjuru Gloria

Katil sofa sudut "Gloria"

Di sofa Antares, selain variasi prestasi yang sama, terdapat juga modifikasi dengan kanap besar. Sofa sofa Askona boleh didapati dalam beberapa saiz: 140 x 210 cm, 160 x 210 cm, 180 x 210 cm, yang membolehkan anda memilih model yang sesuai dengan sempurna ke dalam ruang bilik.

Memilih sofa Askona, semua orang mendapat kemudahan yang digabungkan dengan reka bentuk moden dan prestasi yang sempurna. Jangan mengorbankan keselesaan demi gaya, kerana walaupun dalam pangsapuri kecil anda boleh tidur di tilam kelas tinggi, dan pada waktu petang gunakannya sebagai tempat duduk yang selesa.

Sofas Ascona: katalog dan harga: sofa kulit cantik Douglas

Sofa kulit spektakuler "Douglas"

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: