• Het nieuwe jaar in Manhattan
  • Een Eve in de tropen
  • Kerstmis sneeuw
  • Kerstmis in een riad
  • Eva in het verre noorden

Corbis

Het nieuwe jaar in Manhattan

Dit jaar wordt besloten, maak je deel uit van de happy few die de eindejaarsfeesten in New York zal door te brengen. Blader door de verlichte straten, bewonder de kerstboom in het Rockefeller Center en, wie weet, dwalen door de besneeuwde parken ... de droom om een ​​nieuw jaar te beginnen!

Voorbeeld verblijf: 7 dagen / 5 nachten per persoon in een tweepersoonskamer met reizigers wereldwijd. Vanaf 1 750 euro. website:
www.vdm.com

kijk trips

Een Eve in de tropen

Breng de feestdagen einde van het jaar in de zon, dit is een originele optie en een grapje, toch? Goed nieuws, er is nog beschikbaarheid voor Kerstmis Bijvoorbeeld, het hotel vlakbij het Playa Bavaro, beschouwd als een van de beste stranden ter wereld. Restaurants, zwembaden, watersport, kinderclub ... heb je toegang tot alle gratis, dankzij de all-inclusive.

Prijs: 1700 euro per persoon de week van 24 december, all inclusive (uit Parijs)

zien
supply FA vakantie

Corbis

Kerstmis sneeuw

Kerstmis sneeuw het is echt kerst ... Om de kinderen te behagen, waarom niet overwegen de wintersport voor de feestdagen? U kunt bijvoorbeeld gaan voor een week in Plagne, bekende badplaats in de Alpen (2100 m - 3250 m). De residentie Aime 2000 is gelegen aan de voet van de skiliften en tegenover de Mont Blanc. Ideaal voor beginners of perfect zijn skiën! Voordat een raclette ...

Prijs: 325 euro voor een studio voor 2 personen of 439 voor een studio 4 personen (week van 19 december)

zien
supply FA vakantie

Bekijk Alles
skireizen voor Kerstmis FA vakantie

Corbis

Kerstmis in een riad

Van Marokko tot een feestelijke kerst weekend, dit is een zonnige idee. FA Vakanties biedt een 4-daagse weekend en 3 nachten in een riad in Marrakech, direct naast het Djemaa el-Fna, de belangrijkste locatie voor de Medina, bekend om zijn uitgaansleven.

Prijs: 479 euro voor 4 dagen / 3 nachten met ontbijt. Beginnend op 23 december in Parijs.

zien
supply FA vakantie

Corbis

Eva in het verre noorden

De perfecte plek om te besteden Kerstavond, natuurlijk, is het land de Kerstman! Deze tour zal u de geheimen van Lapland sneeuwschoenen. In het uiterste noorden van Lapland, zal je slaapt in Rauhala. Vanaf hier kunt u elke dag wandelen naar prachtige landschappen te ontdekken. In de avond kunt u ontspannen rond een vuur na een goede sauna.

Prijs: 1590 EUR 7 dagen / 5 nachten volpension. Vertrek op 26 december.

website:
www.66nord.com

Je hebt 3 minuten?