Het saldo punt

Justitie vervangt de scepter door het zwaard. Ze besluit om ervoor te zorgen dat de wet wordt nageleefd. In zijn handen symboliseert de balans saldo eerst vinden ... in onszelf, dan in het leven. Om dit te bereiken, moeten we kijken naar de feiten te accepteren zonder te proberen om de regels te breken of om de werkelijkheid te transformeren. Justitie legaliseert structuur en onze projecten.

liefde : Relaties zijn stabiel, een betalingsverplichting is aangegaan, een project ambtenaar. Naast een delicaat blad (zoals Lover): echtscheiding. Er worden stappen ondernomen voor het paar of familie.

werkend : Het is officieel! Het project is gepleegd, het ondertekende contract. Heeft u papieren van de baan in te vullen (of voor). Regels bepalen of vast te houden. Het inhuren, wedstrijden, examens.

Zilver : Wettelijke of bestuursrechtelijke kwesties op te lossen. Een lening, een krediet erfenis. verdiende inkomen. Effectief beheer van de begroting. Balans van de rekeningen.

gezondheid : De borst, de luchtwegen. Aandacht voor klimaatverandering, luchtstromen.

Het weer van vandaag: je hebt praktische problemen op te lossen.

Ontdek ook betekenis Juggler, de Hoge Priesteres, keizerin, keizer, de paus, de Geliefden, de Chariot, justitie, de Kluizenaar, Rad van Fortuin, Force, The Hanged Man, Arcanum zonder naam, matigheid, de duivel, het Huis van God, de Star, de maan, de zon, het arrest, de Wereldbank, de mast.

Op deze manier, je dagelijkse horoscoop!

Je hebt 3 minuten?