sommige vrezen geboren levend pad 6. Tussen even en oneven, 6 nodigt te vinden balans tussen droom en werkelijkheid. Tussen verlangens en plichten. 

En dit is waar ligt de moeilijkheid. Emotive, mensen geboren in het leven pad 6 problemen hebben beslissingen nemen, omdat ze worden gedeeld hun verlangens en de ogen van anderen. Ze hebben de neiging om schuldig. Ze worden verscheurd tussen hun ambities en hun omgeving.

Mensen die geboren levend pad 6 vinden dan een balans met kunst. Ze smaken heerlijk, zorgvuldig versieren hun huis omdat ze nodig hebben het creëren van een omgeving die hen lijkt en waarbij ze Pourront opladen. Schilderen, schrijven ... ze hebben talenten artistieke expressie. En deze kunst is niet wendde zich tot anderen: Het stelt hen in staat om zich te uiten in de eerste zin, om hun emoties te liggen op het doek van hun leven.

kant hart, het leven paden 6 hebben over het algemeen goed verenigbaarheid met leven paden 2 en 9

je wilt weet je levenspad en uw persoonlijke jaar ? Volg de uitleg video van Marc Engel, na het grijpen van een potlood en een (klein) stukje papier. U ziet, het is kinderachtig, en zeer leerzaam!

>>> Lees ook: 

Alle anderen portretten life paden gedecodeerd video Marc Engel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

Discover alle compatibiliteit ontsleuteld door Marc Angel tussen leven paden 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

Numerologie: de voorspelling voor 2017 1, Marc Angel (video)

Numerologie 2017: onze voorspellingen afhankelijk van uw persoonlijke jaar