Waarom zouden we voortdurend streven naar "perfectie te bereiken", is eindelijk geluk niet alleen liggen in het feit dat ze onvolmaakt? Waarom moeten we doen een baan op ons om meer als één of meer als dat, minder als één of meer als dat? Onze fouten zijn onze charmante, dus geen reden om zich te ontdoen van. Ware vrijheid in het einde kan worden in de "I do not care over vrede" 

Kijk, we zijn vaak aan herinnerd dat in een paar, dus niet proberen de ander te veranderen, moet hij liet zich voor het te laten werken en om het te bloeien, met zijn gebreken en zijn kwaliteiten. En als we verzocht op dezelfde manier (goed) advies over onze eigen persoon? Als we de andere moeten respecteren als hij is, moeten we ook respect voor elkaar zoals we zijn. Maar dat, vreemd genoeg, we vergeten vaak te herhalen ...

Merk ook op dat "de strijd tegen onze fouten en gebreken is de onderneming waarin wij beleggen de meeste tijd, kracht en geld", zoals we al zeiden Rebecca Niazi-Shahabi in zijn boek en ik ben een stront ik ben van plan te blijven (Ed. Mazarine). Zo ziek van deze zoektocht naar continue verbetering. En als we loslaten van het maken en verzenden van afronding? Hier zijn 3 punten waar de (niet) werken, om uiteindelijk "een crap zijn en te blijven." 

Ja om cellulite!

Moe van het nemen van uw hoofd met uw saldo, die bovendien is zeker gebroken, omdat het niet eens rekening gehouden met al het harde werk dat u elke dag doet ... OK, in 5 vruchten en groenten aanbevolen dagelijkse, je post vier Aardbeien Tagada knabbelde in de middag.

En SHIT! Je houdt hem direct aan op je kleine love handles en je kleintje kan, niet om je cellulitis te vermelden je niet eens zie elders, tenzij u verdraaien om naar je kijken, rug, in de spiegel.

Dus wat goed dat je het hoofd met je figuur te nemen, en als bovendien uw concessies zien alleen een paar dagen per jaar, toen het zijn in een bikini op het strand ... En ja, vindt u dat de rest van de jaar al dit ontbering is absoluut waardeloos ... 

Het is beslist, het complex is gestopt, u ​​stopt met te willen veranderen, we stoppen met te willen zijn als deze of die persoon. 

Eerst in de prullenbak plaatst ons evenwicht, en vul de keukenkastjes met alles wat maakt ons willen ... En als je van houdt, wat lust tellen niet mee! 

Niet carrièrisme!

Omdat careerist, altijd willen meer professioneel niveau, zie ver en dromen van het innemen van posities van verantwoordelijkheid, zelfs zijn persoonlijke leven haakjes ... Niet voor u! OK, en als uw kleine dagelijkse sleur pak je, je salaris aan het einde was genoeg om te leven op liefde en zoet water? En als je gewoon wilt verblijven in uw comfort zone, omgeven door uw super leuke collega's, die ook graag in hun "niet-professionele evolutie." 

Ja, en door de manier, laat ons herinneren allemaal hetzelfde, zoals ze zeggen, "het gras is niet groener ergens anders", dan ja, hoewel het kantoor sommige plekken die je niet springen, sommige collega's ergeren je soms, in principe je bent waar je bent, en je hebt geen zin om elders te gaan. En nee, de snelle opkomst van uw oude vriendin bevordering van een paar jaar maakt je niet droomt, het maakt je zelfs angst.  

Je hoeft alleen maar te beantwoorden aan degenen die dit "gebrek aan ambitie" begrijpen zoals u heel goed te dragen, en u graag uw beurt te brengen!

Ja stress!

Ontspanning therapie, massage, aromatherapie, yoga ... Een veelheid van methoden beschikbaar voor ons om stress te verlichten uit ons leven, en u een aantal innerlijke rust. En als we besloten om ons in deze spanning te houden, zeggen SHIT deze rage voor zen? Laten leven en te uiten uw angst, de stress je hebt in je.

En als je wordt verteld dat je een "karakter varken," je de neiging om alles ter harte te nemen, of je overstuur voor een ja te krijgen of een no ... goed maken het je kracht ! Blijf zoals je bent, ervan uitgaande dat deze "fouten", zul je nog meer vertederend zijn.

In het kort, zult u begrijpen, ongeacht het veld, FICHEZ u Vrede! 

Om verder te gaan, veel tips en trucs in Ik ben een stront en ik ben van plan om te verblijven, Rebecca Niazi-Shahabi, (Editions Mazarine).

Ontdek 5 tips voor minder zeuren en meer bruikbaar!

Lees ook: Wordt besloten, ik stoppen met het saboteren van me!

Je hebt 3 minuten?