0-3 min: verwarming
althans instellen van de weerstand van de inrichting en één pedaal in een gelijkmatig tempo goed ademen door de mond. De lichaamstemperatuur stijgt, maar we kunnen tijdens de oefening praten. De armen blijft langs het lichaam.

3-7 min: spierbouw
Aanpassen van de weerstand van het apparaat naar boven en trappen in een traag maar gestaag tempo. We houden de rug recht en het werkt de dijen en kuiten. Wij ondersteunen armen.

7-9 min: terugwinning
Weerstand van het apparaat bij een minimum, langzaam maar gestaag tempo, adem je diep door je mond en drink een paar slokjes water.

9-13 min: endurance
Een pedaal in een tempo van constante cruise met een weerstand van de middelste eenheid. Wij steunen de armen en haal diep adem - Zorg dat er geen apneu. De spieren van de dijen en kuiten werken. We kunnen tegelijkertijd praten.

13-15 min: terugwinning
Weerstand van het apparaat bij een minimum, langzaam maar gestaag tempo, adem je diep door je mond en drink een paar slokjes water.

15-19 min: cardio
De weerstand van de inrichting is de minimale pedaal maar sprint modus. Het leunt iets naar voren en wordt met behulp van de armen. Men gelooft niet in apneu te blijven: goed je ademen door je mond.

19-20 min: terug naar rust
langzaam en gestaag en bijna nul weerstand. De hartslag daalt, de ademhaling weer normaal is. We drinken een paar slokjes water.

Het bestuur van de redactie:
Om door te brengen zonder te forceren, aangepast aan de hoek van de camera 10 °, niet meer! Wij houden altijd uw rug recht en het hoofd hoog, om pijn te vermijden. Aan het einde van de sessie, laten we een goede warme douche om de toxines te verwijderen. Een programma twee keer per week moeten worden gevolgd in het ideaal: de eerste resultaten zijn zichtbaar na één maand op de dijen en afmeting.

Mijn motivatie afspeellijst:

Rolling in the Deep - Adele om zachtjes op te warmen.
Funky stad - Lipps Inc: een gestaag tempo uithoudingsvermogen te houden.
California Girls - Katy Perry: het gebouw deel te stimuleren.
I Gotta Feeling - The Black Eyed Peas: om alles te geven in cardiopulmonale fase

Hoe te zijn elliptische zitting effectiever te maken 100%?Het advies van de deskundige video.

En ook 5 tips om uw elliptische gebruiken.