Zo trendy als de versie broek, De playsuit moet zeker een plaats in uw koffer. Waarom? Gewoon omdat het is een zeer functioneel stuk. Met het, kunt u afscheid te nemen van de eeuwige: "Ik heb niets om te dragen". In aanvulling op deze, komt het tot in het oneindige en verschijnt in alle stijlen te houden aan uw persoonlijkheid en / of uw leven. Daarnaast is de playsuit is het eens met bijna alles: blazer, denim jasje, jacket manier Perfecto, witte sneakers, platte sandalen of compenseren. In het kort, zult u begrijpen de jumpsuit is officieel synoniem met functionaliteit! Maar zijsneden en patronen, wat geeft het?

1- playsuit: welk model waarvoor morfologie?

- blote schouders : Bardot hals, deze trend geërfd van de jaren zestig, is nog steeds actueel. Gelukkig, want dit jaar veel playsuits in de ban van deze perfecte halslijn voor kleine borsten. de "off shoulder", Zoals hij bekend aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, benadrukt uw tan, je buste en brengt sensualiteit en vrouwelijkheid om je look. Als u wilt een jumpsuit kopen, officieel om dit soort model dat u hoeft te maken. 

- Strapless De jumpsuit Version strapless is te trendy. Perfect voor feesten, het brengt een beetje sexiness aan je look. Probleem is dit type model is niet geschikt voor iedereen. En ja, helaas, te grote borsten zullen gaan zonder. 

- de vliegende : Dit jaar was het een kleine vliegende-mania. Op rokken, jurken en zelfs truien. Dus als je nog steeds niet overdoose gemaakt, keurt de trend op uw jumpsuit. Liever een model met ruches aan de hals voor een blik die zowel ontspannend en glamour die een silhouet met royale heupen weer in balans.

2- playsuit: hoe om te dragen?

In nummer 1: Wij zettende gedrukte katoenen natuurlijk. Het combineert perfect met de jumpsuit. Om te geloven dat deze twee zijn voor elkaar gemaakt. En ja, met een playsuit volledig gingang, je retro zomer stijl! Andere printed in zwang : de was. Het zal uw playsuit een outfit die goede reis voelt te maken, en het vergroten van uw kleuren en patronen er zo vrolijk als pep. Het wordt op de voet gevolgd door middel van druk tropisch, modern en exotische, wat voldoende is op zich. 
Wilt u een originele druk? Kijk naar patronen die de natuur te vieren. Tussen Dieren toekans en papegaaien en fruit: ananas, watermeloen en kiwi, je hebt genoeg te doen. En ja, de zomer kunnen we allemaal veroorloven, dan is het tijd om te durven! Zoals voor krassen of erwten, ze zijn een veilige gok als je vast zit voor inspiratie.

 Ontdek onze selectie van playsuits in je tas en in je garderobe te hebben

>> De mooiste shorts zomer: hoe ze te dragen?
>> Dress goedkoop: 20 modellen onder de 30 €

Je hebt 3 minuten?