Het is algemeen bekend, Céline Dion houden van mode. Slechts een paar maanden bovendien de zanger aangekondigd de release van haar eigen lijn van accessoires gepland voor september. Het nieuws is niet verwonderlijk, gezien het feit dat elk van zijn optredens worden opgemerkt.
De nieuwste? Het was dit weekend. De zanger verscheen in de straten van Parijs in een verre blik rode lopers en de grote internationale scènes. Inderdaad, was degene die op reis was naar de hoofdstad voor het weekend gemakkelijk weergegeven en zonder make-up. Want ja, deze keer niet jurk Partij voor de mode-icoon. De ster droeg een eenvoudige jeans met gaten vrijmoedig te vernietigen. Niet te veel te doen, en in het bijzonder om elegante te blijven, ze droeg een wit T-shirt gemengd in een stijlvolle donkerblauwe jas. Om de look compleet te maken, heeft de zanger niet aarzelen om toe te voegen LA chic raken met zwarte Hermes tas en een paar schoenen van zilver.

Een mix van stijlen die bij hem past, nogmaals, geweldig. Je kunt zeggen het is een echte mode-icoon, zelfs met een gescheurde jeans.

Bekijk de foto's de blik van Céline Dion in Parijs.

Lees ook:
>>Michelle Obama lafaard: gescheurde jeans en sexy top voor het voormalige first lady
>>Boyfriend Jeans: hoe om te dragen?

Je hebt 3 minuten?