Wat is er meer vrouwelijke dan een mooie jurk? Maar wat ook moeilijker te nemen wanneer u noch de benen noch Adriana Karembeu perfecte bochten van Gigi Hadid?

Gelukkig zijn veel merken hebben het probleem aangepakt en bieden nu jurken die niet zijn te ondoorzichtig of te vormeloos of te oma's ... niet aan hun primaire functies te noemen: sublimeren gulle vormen.
De lente-zomer 2017 seizoen gebeurt een heleboel nieuwe reserves die je wilt haar GAMS te tonen en te vernieuwen haar garderobe. Zoals voor jeans, het kiezen van een jurk voor de ronde moet een dubbele uitdaging gehoorzamen: stash onze complexe, terwijl gebruik te maken van onze sterke punten; het terwijl de resterende modieus en modern! Het doel? Het streven naar harmonie van het silhouet.

Concreet:
1: Als je knieën zijn echt te dik en als je moeite hebben om te ontdekken, uit te gaan voor de lunch bezuinigingen. Zij hebben niet alleen te omzeilen het probleem, maar daarnaast zijn ze dit jaar ongelooflijk trendy. Een dubbele reden om aan te nemen!
2: U bent all round? Om je de geribbelde jurken en dicht bij het lichaam, zodat de jaren negentig. Wanneer men heeft geen kracht naar boven of beneden sterk punt, moeten we stoppen met zich te verschuilen achter te vormloos en vocht modellen en te zoeken, in plaats daarvan, om de harmonie van haar rondingen te laten zien. Het is moeilijk, verlenen wij u ... maar bijna strakke jurk bedekt met een blazer brede schouders gemarkeerd, is de garantie van een dynamische silhouet vernieuwd!
3: Uw curves zijn gericht op je bovenlichaam? Vergeet de ronde hals jurken. Vallen in plaats voor V-hals modellen die je borst of versleten shirts jurken te verbeteren enigszins scheidden.

In ieder geval moet u om te benadrukken je taille, jurken met mouwen in plaats van riemen en jurken liever alle stimuleren met seizoensgebonden accessoires.
nu ontdek onze selectie van grote jurken maten.

>>> Lees ook : Round-modus: kleine heldere zomerjurkjes!
kiezen wat kleding wanneer men rond?
morfo de schaduwen van de geleider