Als u al als Bel Air, Bash en Suncoo See U Kort, is er een goede kans dat uw fashionista hart van het racen bij het zien van de eerste Louizon ondertekend collectie. De drie Frenchys achter dit merk kunnen voorstellen voor deze zomer ongeveer 80 modellen in de vrouwelijke stijl en iets etnische. "Onze wens is om moderne, stedelijke en actieve vrouwen die willen zichzelf op te komen en voelen mooi met kleding tegen betaalbare prijzen en bezuinigingen gemakkelijk te dragen kleden", zegt Jessica Guenni, een van de mede-scheppers.
DNA te vinden met Melia, een gedrukte kimono jasje met een exclusieve patroon (€ 90), al aangekondigd als de ster stuk van de zomer 2015. Ook hier: tennis jurken met grafische lijnen, lange zwarte rokken viscose slijtage met geborduurde kant tops, baggy jassen metalen weefsel (180 €), vloeistof shorts (75 €), United pakken en t-shirts gebreide linnen en elastaan ​​(55 €) accessorized afneembare kragen juju manier.
Resultaat? Ziet er no-nonsense, eenvoudige en verfijnde natuurlijke materialen die je wilt te glijden in het. De kleuren zijn sober en subtiele prints, alles exclusief. En omdat dit is Melissa, de mooie Jessica uitgang zus afgestudeerde van de Chambre Syndicale de Haute Couture, die trekt!
Nu vind alle van deze eerste collectie Louizon op zijn e-shop: www.louizon.com

Je hebt 3 minuten?