Waarom "stapelen" first? Omdat mode houdt anglicismen "te stapelen" in het Engels betekent stack. Al gebruikt in beeld, wordt woord nu gekaapt door de mode-sieraden en toegepast op bloggers. Kortom, de "stapelen" is om haar ringen, kettingen, haar kettingen, haar armbanden dragen en biezen in grote aantallen. En hoe meer, hoe beter het is.

Hoeveel "stacker"?

1: Speel finesse : Het valt een beetje voor de hand liggende, maar toegeven dat het zal nog gemakkelijker te accumuleren tussen hen eerder jumpers dan de borst kettingen of koppelingen in plaats van grote titels zijn.
2: Zorg licht met mix en match : Overlay de choker ketting mode chocker ketting met bobo en rocker ketting, is het niet! Voor een elegant resultaat, altijd in dezelfde geest van sieraden. Dat gezegd hebbende voor een "stapelen" armbanden, wordt u geadviseerd om het te breken, terwijl glijden een mooi horloge in het midden van uw sieraden.
(Photo credit: Maty)
3: Denk na over deVisual harmonie : Geen wonder dat de trend hit op Instagram en Pinterest, de twee greediest sociale netwerken likte foto's en mooie dingen. Om te beginnen, houd het simpel: ja metal gemengd met zilver of goud vermengd met roze goud. Monochrome kleuren zijn het makkelijkst te beheersen wanneer u begint. Laat daarom de meest gevaarlijke ophopingen bloggers!
(Photo credit: Caroline Najman)
4: Doe het niet te maken : Sieraden accumulatie ondersteunt niet de jurk al te veel. Er gaat niets boven een little black dress tot chique etnische sieraden sublimeren. Idem met de jeans-shirt combo, perfect om trendy armbanden en fancy kettingen showcase. Denk eraan: "less is more" is een favoriete uitspraak van de mode mensen!
5: Shift juwelen met enkele kostuum juwelen trend : De kunst van het "stapelen" is vooral de kunst van de mix en match. Natuurlijk, niemand en niets verboden om sieraden van hetzelfde merk of dezelfde stijl te dragen, het is handiger en makkelijker om het risico van fashion faux pas te vermijden. We erkennen echter de ware fashionista subtiele manier moeten ze sieraden te mengen met mooie producten bluffen iedereen.

Tot slot, vergeet één belangrijk ding: de "stapelen" is gemaakt om gezien te worden. Geen manier om haar armbanden verbergen onder de mouwen van haar blouse of haar trui. Dus, niet verwaarlozen noch uw huid noch uw handen of je decolleté. Een aardige manicure en beloofde, zal uw "stapelen" ringen tweemaal instagrammable zijn!
(Photo credit: Nach Jewelry)
In inspiratie? Neem een ​​kijkje op onze speciale selectie van sieraden trend "stapelen".

>>>  Zie ook: Rose Gold: de mooiste armbanden te bouwen uw polsen
Ketting: de mooie sieraden om uw zomer outfits met accessoires
10 mode-accessoires te glijden in je strandtas
Fashion Alert: combo tap-sokken maakte zijn comeback!
zomer hoeden voor vrouwen van 25 modellen kanonnen gespot op Pinterest
Met behoud van de sieraden

Je hebt 3 minuten?