Wie zei dat het niet gaan in de Schultz paar? Sarah en Marc Lavoine liefde als de eerste dag, ongeacht wat de kranten. bewijs nodig? De zangeres is niet een gerechtvaardigd te worden, maar de puntjes op het nemen van de "i", vertelde hij Télé Loisirs al het goede dat hij denkt aan zijn vrouw. En je zult zien, speelt hij de nogal romantisch!

Als je een beroemdheid en je getrouwd met dezelfde persoon voor meer dan twintig jaar, moeilijk om de geruchten van de scheiding te ontsnappen bent. De celebrity pers is op zoek naar een schandaal, kijken naar alle "tekenen" dat het einde van het echtpaar zou kunnen inluiden. Marc Lavoine heeft duidelijk niet de regel ontsnapt en belandde deze zomer in een van de tabloids, met kicker "Het is over!".

Om de geruchten zwijgen op te leggen, Marc Lavoine gemaakt "trial", maar vooral mooie woorden: "Weet je, elke dag met mijn vrouw een nieuw leven begint. Sarah verblindt me Ze is een van het interieur ontwerpers die hun eigen sleutel hebben. Ik kan me voorstellen dat ze houdt ook van wat ik doe. En als ik het mis heb, heeft de eigenschap om bij mij. "

En er is niet alleen voor zijn vrouw. De zanger van 53 jaar is ook heel dicht bij haar vier kinderen. Momenteel is het theater elke avond voor het toneelstuk De Belgische vis, betreurt dat hij niet in staat om te zien de meest: "Het is een dilemma. Vooral de familie is mijn prioriteit. Maar ik woon naast het theater, dus ik zal zo lang mogelijk met hen voordat ik ging blijven. Kinderen begrijpen als je dingen uit te leggen. "

Cynici zullen dus een ander doel te vinden ... Marc Lavoine is nog steeds verliefd op zijn vrouw en hij volledig aanneemt!