De echtgenote van Marc Levy, Pauline Lévêque, die op het punt te bevallen van een baby meisje, haar naam onthuld in een interview met JDD.
nog niet geboren en nu al een naam gevonden alles! Acht jaar getrouwd, de schrijver Marc Levy en zijn vrouw Pauline Lévêque, journalist en auteur van kinderboeken, staat op het punt om hun tweede kind te verwelkomen. Al ouders van een klein George, in de leeftijd van 6 jaar, romanschrijver en zijn vrij jonge vriendin zijn blij te verwachten deze keer een klein meisje. En we moeten die moeder worstelde om zijn ongeduld bevatten geloven. In de kolommen van JDD, op kiosken zondag 21 februari, Pauline Lévêque vertrouwde zijn geschiedenis met de beroemde schrijver 16 jaar ouder en heeft zelfs besloten te onthullen (een beetje vroeg) koos de naam voor hun kleine meisje. Dit zal Clea.
Wat betreft Marc Levy, al de vader van een jonge man van 25, Louis, had hij met zijn eerste vrouw, Roselyne, de komst van zijn eerste dochter lijkt om de stress bestseller koning die vrijgelaten herleven zijn 17e boek, de horizon ondersteboven, op 11 februari. Hij heeft ook onlangs geleverd aan onze collega's MetroNews uit te leggen dat je als vader voor de derde keer niet veel sparen, om de zenuwen van de publicatie van zijn nieuwe roman. En het is niet zijn tweede vrouw, die anders beweren. "Voor drie maanden, zien we niet meer, behalve bij bad tijd en diner. Hij sluit zich op in zijn beurt, gaat zitten, staat op en zet om drie uur in de ochtend met het gevoel van de beste pagina's hebben geschreven en wakker vier uur later met de wens om alles te gooien in de prullenbak . Het is doordrenkt van twijfel ", aldus Pauline Lévêque JDD.
Voor zijn deel, Marc Levy, die woont met zijn vrouw en zijn zoon George in New York is zeker de Franse auteur meest gelezen in de wereld, maar het betekent niet te vergeten zijn rol als vader. "Mijn vrouw en ik zijn twee reizigers in hart en nieren. (...) Wij hebben de kans om te beroepen waar er geen kantoor te maken. (...) Ik heb een paar keer van het leven, een hoop tijd in het bedrijfsleven veranderd, maar als er één ding zou ik mijn hele leven heb verbleven hebben is om een ​​vader. (...) Dit is de mooiste en meest belangrijk voor mijn bedrijf, "vertelde hij MetroNews.

Marc Levy en Pauline Lévêque in 2005 en 2006, voordat trouwen in 2008. 

Lees ook: Alice Taglioni en Laurent Delahousse ouders ontdek de naam van hun dochter