De kombuis is compleet voor Mallaury Nataf. De actrice is duidelijk op een neerwaartse helling, dat het niet meer terug kunt gaan. Volgens onze collega's hier, de ster AB Productions slaapt in de straat voor meerdere jaren. Het tijdschrift publiceerde deze week heel triest foto's van de actrice hier zichtbaar.

De situatie Mallaury Nataf is helaas niet nieuw. In 2012 was zij het die bij de deur van Parijs naar de lancering had geklopt een oproep voor hulp "Ik ben dakloos sinds maart 2011, toen ik moest mijn metgezel, die een hersenbloeding leed te verlaten, en laat mijn appartement. De 115 die ik ken.

Maar degene die de hoogtijdagen van de serie voor tieners van "Honey and Bees" en vervolgens "Under the Sun" in de jaren '90 had nog had gegeven geruststellend nieuws daar drie jaar. Ze zei dat ze had een nieuwe baan gevonden, een dak in de hoofdstad en was zelfs van plan om een ​​boek te schrijven.

Uiteraard zijn de dingen niet gaan zoals gepland. Mallaury Nataf heeft weer alles kwijt waaronder die die het meest dierbaar: de zorg voor kinderen. De moeder van Rafael, 13, Angeline, 11 en Shiloh, 6, leeft voor vele lange jaren verwijderd van hen. Senioren zijn toevertrouwd aan hun vaders en Shiloh werd geplaatst in een pleeggezin.

Deze lange jaren van ellende hebben beschadigd de voormalige actrice 43 jaar. Zijn geestelijke gezondheid wordt beschouwd als zorgwekkend "Het is een gevaar voor zichzelf en anderen", aldus de voorzitter van een vereniging die hem te hulp kwam. Mallaury Nataf proberen nu fit als ze kan blijven, "om de andere dag, deed ze haar wasgoed in de bistro waar ze gewoonten, en droogt haar was op de metro roosters", zegt hier.

In de hoop om u meer nieuws vrij snel actrice te geven ...