Op zijn officiële Instagram-account, Stromae zanger heeft ervoor gekozen om foto's van zichzelf te plaatsen. Zelfs geen korte-foto's, omdat er slechts één tekening. Focus op een grappige en verrassende, afbeelding van de kunstenaar op.

Stromae staat bekend om zijn originaliteit. De tolk Grote, Paul Van Haver echte naam, blijft verbazen en verrassen met elk nieuw lied, elke nieuwe clip of elk nieuw uiterlijk. Tussen kostuums en clips cartoons, Stromae weet hoe het pakket.
Bovendien, er zijn niet zo Carmen clip, uitgebracht in april 2015, die in cartoons: Instagram rekening van de zanger, opende op 23 maart, is volledig samengesteld uit illustraties.
Hij had op het moment gelanceerd om tekeningen van zijn teaser clip te publiceren. Dus alle publicaties lijken te werken van Sylvain Chomet, de directeur van de Belleville Triplets die hebben bijgedragen aan Stromae clip op het thema van verslaving aan sociale netwerken.
Op zijn rekening, gevolgd door 229 000 abonnees en dat het duurt veel plezier (weer) als de grafische ontwerpen is mooi, Stromae lijkt nogal spottend over de clichés die gevonden kunnen worden op het sociale netwerk om de miljarden images.
In legenden, tientallen hashtags (of een woord-sharp) en vooral, berichten geschreven in het Engels, waar men voelt een vleugje ironie: "Nieuwe auto, nieuw leven!", Was het posten bij de opening van zijn rekening, "Smakelijk eetlust", Leest onder een foto Foodporn (vertegenwoordiger voedsel). De kunstenaar aarzelt niet om het podium te nemen op een aantal cartoons: "Champaaaagne!" hij schreef bijschrift bij een foto van hem in een nachtclub. Men kan zelfs zien rijden op een eenhoorn (de legendarische dier werd ware idool van het internet) of foto's in zijn badkamer na een sportschool training (die hem een ​​beetje meer spieren aangeboden dat don ' heeft in werkelijkheid). Ontwerpen die ze niet in de video voor Carmen. 
Kortom, als atypisch als grappige-account, waar de zanger maakt gebruik van de tweede graad. Want misschien, net als in haar video, spottende ons gebruik van sociale netwerken.
De vraag is of hij weer deze rekening met andere kunstwerken zullen leven. 

Bekijk foto's

Zie de video voor Carmen 

Lees ook: 
Stromae branden in New York