De aankondiging van het vertrek van Julien Lepers vragen voor een kampioen in december 2015 had veel stof deed opwaaien: na de gedwongen vertrek en zeer slecht, Julien melaatsen had lang verteld in de pers tussen televisie-optredens, radio, en interviews in kranten. We dachten dat hij alles had gezegd ... En toch is het in een boek (gepubliceerd op 12 oktober door Flammarion), hij uiteindelijk besloten om terug te keren naar deze pijnlijke beproeving. 

Vragen voor een Champion: Ik ben afgestudeerd in 3 minuten na 28 jaar van geluk, ik ben, ben ik ... Julien melaatsen! Dit is de (lange) titel van het volgende boek van de 67 gastheer. Een boek aangekondigd "corrosieve en zonder jargon jacht op meer dan 50 blanke man "waarin hij de richting van Delphine Ernotte president van France Télévisions en de kaak""Open volgens door deze laatste. 

Afgelopen februari, Julien melaatsen werd vervangen door Samuel Étienne presentatie van het legendarische spel van France 3. "Welke misdaad heb ik vastbesloten om dit te verdienen?"Hij riep op het moment op Europe 1. "Waarom het gebeurt? Ik ben uit 's nachts, in 24 uur, ik heb niet eens tijd om afscheid te nemen van mijn team, om mijn publiek te hebben, kijkers voor wie je werkt die aan 20 februari met Julien melaatsen 22 februari Samuel Etienne. Het is niet cool." LCI, ook sprak hij van een "perverse scenario, goed georganiseerd" : "Het is (...) een dolkstoot in de rug"Hij zei toen. "Ze wisten gedurende twee maanden, omdat de animators gietstukken ter vervanging van mij had twee maanden geleden begon."

De terugkeer belooft druk te worden voor Julien melaatsen: vorige week, de voormalige presentatrice van vragen championconfirmait haar deelname aan het vlaggenschip show van TF1, Dancing with the Stars, volgend najaar. Een perfecte manier om niet te vergeten. 

Lees ook: Tattoo, rants ... Julien melaatsen lafaard na zijn afzetting vragen voor een kampioen