De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie heeft zojuist aangekondigd dat het wereldwijd bekend is gemaakt, waardoor de rondes van kranten over de nieuwssites en sociale netwerken rond. Bijna als Johnny Depp en Amber Heard afgelopen zomer ... Dus wie beter dan de Pirates of the Caribbean acteur om advies te geven aan de actrice van Tomb Raider? Een week na de aankondiging van haar scheiding, Angelina Jolie en het advies van de voormalige echtgenoot van Amber Heard hebben gebruikt. 

Een vergadering van een gebroken hart? Misschien. Omdat ze ontmoette op de set van de film The Tourist in 2009, hebben Johnny Depp en Angelina Jolie goede relaties onderhouden. Tot geworden vertrouwelingen ... "Beide in contact gebleven omdat regelmatig uitgewisseld tijdens de storm die de breuk tussen Johnny en Amber omgeven", Heeft onlangs verklaard een bron anoniem bleven in de Daily Mail. 

In aanvulling op hun vriendschap, Angelina Jolie en Johnny Depp zijn gebonden aan hun advocaat Laura Wasser, sterren van echtscheiding specialist-bekend. "Zij bespraken de situatie, en na advies van Johnny, heeft Angelina een advocaat te vertegenwoordigen ingehuurd", Zei een bron in de Britse krant.

Vandaag onmogelijk om erachter te komen wat er werkelijk gronden voor echtscheiding de meest glamoureuze Hollywood-paar. Verschillende tracks zijn echter naar voren gebracht. Brad Pitt's ontrouw, misbruik van zijn vrouw of kinderen, verschillen van mening over de humanitaire inzet Angelina Jolie ... Mere geruchten voor nu. Maar zeker het begin van een (zeer) lange reeks. 

Lees ook: Angelina Jolie en Brad Pitt zijn uitgedrukt na de aankondiging van hun scheiding