Vorige week hebben we aangekondigd dat Ingrid Chauvin was zwanger, foto ondersteuning.

Een prachtig nieuws na de verschrikkelijke twee jaar had ze leefden. Zeker, zal deze baby nooit vergeten de actrice verschrikkelijke familiedrama, dat in het hart getroffen. In maart 2014 zijn kleine Jade, 5 maanden oud en lijdt aan een hartafwijking, tragisch overleed.

Een paar maanden na de verdwijning van haar dochter, ondanks het verdriet en pijn, dapper Ingrid Chauvin sprak op de televisie in de show "Zeven tot acht"Op TF1. Zijn getuigenis was genoeg om het bloed van alle moeders relaxen. "De dag voor, wandelen rond het park, vertelde ze. Enkele uren voor, was ze in onze armen. En op een gegeven moment, het leven stopt, valt alles uit elkaar.

Om te proberen om op te staan, had Ingrid Chauvin een procedure voor de goedkeuring van start met haar man, regisseur Thierry Peythieu voordat je zwanger "bij toeval". We dachten dat ze een baby verwachten ... Wel goed nieuws nooit alleen komt, stel je eens zal misschien hebben twee kinderen samen!

onze collega's "Télé Star" hebben gesuggereerd dat het een tweeling zou wachten. De actrice zal ze hetzelfde geluk ervaren dat Patrick Dempsey, Céline Dion, maar Elodie Gossuin, Charlene en Albert van Monaco en Margarita Louis-Dreyfus, die een tweeling op de leeftijd van 53 verwacht? Het antwoord is nee! Ze vertelde zich op haar Facebook-pagina. 

De herinnering aan zijn kleine Jade zal de cursus voor altijd te markeren. Ingrid Chauvin kan me voorstellen dat engelen en is klaar om twee kinderen te behandelen op hetzelfde moment als alles goed gaat.