Sinds zijn comeback, is Renaud niet nalaten aan zijn collega's pin ten koste van alles. Na Jean-Jacques Goldman, de tolk is nog overeind is onlangs genomen om Michel Polnareff, die op zijn zij in de gelegenheid, terwijl in We hebben het niet liggen zaterdag 30 april om een ​​focus te voeren over dit onderwerp netelige.

Beiden hun comeback op centraal. En twee kunstenaars in dezelfde tijd te bevorderen, veroorzaakt vonken.

Het begon allemaal een paar weken geleden. Renaud zei toen tegen de Belgische tijdschrift Ciné Télé Revue: "Polnareff, Ik denk dat mensen niet schelen een beetje, te oordelen naar het aantal locaties voor zijn concerten, die worden geannuleerd met een wraak, zijn record verkoop, die meer dan gemiddeld zijn ... Ik j hebben al 380.000 pre-orders. De single Still Standing werd meer dan vijf miljoen keer bekeken op YouTube. Het is verbazingwekkend!" 

Een zin die niet de belangrijkste betrokken beviel. Tijdens een interview op Europe 1, werd de auteur van sperma vervolgens gelanceerd als antwoord: "Naar mijn mening, Renaud is een auto." 

Afgelopen weekend, Michel Polnareff terug naar deze kleine worsteling bij de afgifte van Laurent Ruquier.  "Ik wilde niet over Renaud praten, goed of slecht. Waar ik was niet gelukkig, is dat Renaud letterlijk werd beledigd. Hij was het die het verhaal begon, en het was echt niet goed. Voor ons, hebben we zorg voor mijn twee artsen Brussel, zagen we een man in nood, een man overboord, een fles in de zee. We hebben echt veel zorgen om hem, hij was in nood. En ik ging naar de laatste dag aanprijzen zien."

Hij vervolgde: "Hij is een alcoholist, dit is geen scoop, iedereen weet. En het was heel dapper, zijn benadering van de controle te herwinnen. Het is echt geholpen. Ik denk dat als hij iets te vertellen (...) had. Hij zou me hebben verteld op dat moment, in plaats van te zeggen na in kranten, met deze ambivalente kant om te zeggen: 'Ik hou niet van de media', maar niet voor die van dat ... Het is een iets dat me niet bevalt, dus ik wilde niet te zeggen slecht, wilde ik niet goed spreken. Ik wil vergeten. Hij doet zijn ding, ik ben blij voor zijn succes."

Het debat is gesloten. Althans voor nu.

Lees ook: Michel Polnareff: zijn grote schrik geheimen over zijn jeugd