Paar met Isabelle Huppert voor bijna 35 jaar, Ronald Chammah is verre van een vreemde, maar het is niet altijd onder de flitsen van een van beide projectoren. Focus op iemand die het leven van Isabelle Huppert deelt. 

Dit is één van de grootste beloning voor een actrice, zelfs voor een Franse actrice. Op zondag 8 januari Isabelle Huppert was heilig "beste actrice" voor de rol van Michèle Leblanc in het op de 74ste Golden Globes in Los Angeles, die de beste films en series beloont. De actrice van 63 jaar nam de gelegenheid om een ​​indringende boodschap van vrede te brengen.

Deze zoveelste award draagt ​​bij aan een lange lijst van awards. Als Isabelle Huppert kan bogen op een briljante carrière, lijkt de actrice ook een vervulling persoonlijk leven te hebben. Voor 35 jaar, het inderdaad het leven van Ronald Chammah, producer en Libanees-Italiaanse regisseur die in het zwart Milaan in 1988. Samen hadden gericht deelt, Isabelle Huppert en Ronald Chammah had drie kinderen: Lolita (geboren 1983) Lorenzo (1988) en Angelo (1997).

Ronald Chammah is ook een filmdistributeur en curator. Hij was ook artistiek directeur van het Witte Nachten in 2008 en lid van de jury van de Poitiers Film Festival in 2015. Tot slot, Ronald Chammah ook samengewerkt met de Cartier Foundation for verschillende tentoonstellingen, waaronder een gewijd aan zijn vrouw, Isabelle Huppert , De vrouw met portretten. Een echte paar van de cinema, in het kort. 

Lees ook: VIDEO: emotie Isabelle Huppert, Golden Globe voor Beste Actrice