M. Pokora is niet langer een hart te nemen? In een interview, de belangrijkste partij bekend te spellen hebben een vriendin. De kunstenaar nam ook de gelegenheid om te reageren op geruchten over een mogelijke relatie met de blogger Caroline Receveur, gescheiden van sommige van haar oude vriendje, Valentin Lucas. 

"Als we luisteren naar iedereen, die zich bezighouden hij 500 verschillende elk jaar!" Het is dit zinnetje gelanceerd met humor Thierry Said middel M. Pokora onlangs geïnterviewd door Tv-entertainment, reageerde op geruchten dat de zanger was in een relatie met de blogger Caroline Receveur. 

Vrijdag 11 november heeft de Carolina influenceuse Receiver had zijn breuk met Valentin Lucas aangekondigd, na een verhouding van vier jaar. En als een andere man was achter het uiteenvallen? En als het M. Pokora? Dit is de theorie van Aurélie Van Daelen, columnist voor de show Mad Mag op NRJ12 die dinsdag 15 november dat de leerling danser werd verliefd op ... M. Pokora betoogd.   

"Ze zou een oogje op hem toen hij zijn prestaties in Dancing with the Stars is twee weken geleden"Had ze uitgelegd. "Ze ontmoetten elkaar weer in het restaurant met Tal en zijn ex in Nolita, hier in Parijs. De volgende avond, gingen zij uit in de avond. En voor de jarige Caroline [10 november, red.] Caroline uitgenodigd en waar ze eigenlijk kwam samen."

In een interview met de Journal du Dimanche, uiteindelijk gaf M. Pokora een aantal antwoorden, maar open te laten het mysterie: "Naarmate de jaren verstrijken, hoe minder ik wil mijn persoonlijke leven te geven. Op sociale netwerken, post ik gewoon op mijn professionele leven. Ik weiger om mijn privé-leven in interviews te bespreken. Zelfs als ik kan praten over mijn visie op het paar, wil ik niet de naam van mijn vriendin geven", Zei hij. Hij vervolgde: "Hoe vaak mij zijn we een verloofde uitgevonden want het was gewoon een vriend met wie ik ging uit eten? Vandaag de dag, mensen niet meer tevreden zijn met wat je ze op het podium." Wie zegt dat de stilte is toestemming? 

Right Now on # TF1 ✨ #dals #dwts

Een foto vrijgegeven door Caroline Receveur (@carolinereceveur) 19 november 2016 op 11:39 PT

Lees ook: M Pokora, evolutie van LinkUp naar The Voice