Op kiosken op maandag, ontdekken in Femme Actuelle, 1536 kwestie, de nieuwe Dukan dieet, flexibeler, speelser. De controverse rond de geldigheid van dit dieet op basis van eiwitrijke voedingsmiddelen doet niets af aan het enthousiasme van de beroemde voedingsdeskundige, ondanks zijn recente delisting van de Raad van de Orde der Geneesheren, blijft recht in zijn schoenen. "Ik heb een baan te doen, legt hij uitsluitend in onze kolommen. Mijn strijd tegen obesitas, het is mijn leven! ". Zijn nieuwe methode, legt hij uit in een aanstaande boek op 5 maart: Voeding trap Editions ik lees. En hij geeft de primeur om lezers van Femme Actuelle.

Qu'het verandert? Afgewerkte afwisselend eiwit op een dag, op een dag eiwit + groenten. Deze keer is het allemaal over één week. Elke dag heeft zijn eigen dieet natuurlijk, het idee is elke keer om een ​​trap lopen beklimmen van de beroemde voeding en om het bereik van toegestane voedingsmiddelen uit te breiden. De vlucht van kilo op de schaal volgt dezelfde logica: maandag tot donderdag, we verliezen veel (ten minste één kilo) op vrijdag stabiliseert en het weekend, nemen we een beetje.

Wie het sAan te pakken? Voor degenen die hebben niet de ambitie om snel smelten, aan degenen die jonger zijn dan 15 kilo te verliezen en meer in het algemeen voor degenen die willen zelfs het plan, het genot van een goed glas wijn, een pastagerecht te houden of een stuk kaas. Pierre Dukan is niet vergeten als zijn beroemde eiwitdieet. Hij behoudt zich voor degenen die de vlam nodig is om de ontberingen te doorstaan.

Welk'men een aanhanger of lasteraar van Pierre Dukan, men moet zijn interview voor het begrijpen van de mens en zijn reis te lezen om zijn eigen idee te krijgen. En voor degenen die willen beginnen, voedingsdeskundige geeft een voorbeeld week een menu en heerlijke traktaties. Ga dan snel maandag 3 maart in de pagina's van Femme Actuelle.

Een nieuwe kijk op de video van Pierre Dukan

De Dukan werkwijze uiteengezet

5 recepten haverzemelen

Je hebt 3 minuten?