Om dit te bereiken en handhaven van een platte buik, wat je nodig hebt Reken eerst af met haar darmen, door intelligente kracht. De "flesje" is inderdaad het gevolg is van een ontsteking van de darmen, als gevolg van een onevenwichtige voeding. Deze zullen vet op te slaan en buikspieren zal het vrij te geven.

Om te beginnen: een mono-dieet detox drie dagen nodig is, waarbij je eet slechts één eten en waar het veel te hydrateren. "Ik adviseer om de mono-dieet met appels te maken. Met hun verzadigend macht, het is de gemakkelijkste dieet te volgen wanneer men niet gewend is ", zegt Erwann Mentheour. Dit helpt om de darmen schoon te maken en te laten leeglopen. Een ander voordeel: de maag zal krimpen, en we zullen verzadiging sneller voelen.

Dan moet adopteren Goede eetgewoonten, het eten van meer groenten en zetmeelhoudende nacht vermijden.

Dan is de sleutel een werken mantel, en niet crunch zoals de meeste vrouwen. "Maak niet de fout niet op zoek naar een soort spier niet maken", waarschuwde de coach. Het moet uitgebreide oefeningen om alle van de buikspieren te versterken, met name het kruis. En natuurlijk het werk van de rest van het lichaam voor een soepele silhouet.

Tip:hoe je abs zonder pijn je rug?

Je hebt 3 minuten?