Ze heten dynamische of actieve schoen. Waarom? Gewoon omdat ze werken op het menselijk lichaam, het creëren van posturale onevenwichtigheden die voortdurende steun nodig hebben om de spieren te compenseren. Resultaat: de spieren worden permanent gevraagd bij het dragen van deze sneakers. Volgens studies verricht over dit onderwerp, lijkt het erop dat de posturale spieren van de onderste ledematen in het bijzonder worden gemobiliseerd. Zo zou dit soort schoeisel te bevorderen opbouw van spieren dijen, billen of kuiten, terwijl het herstel posturale houding van de man of vrouw die ze draagt.

Trainers afslanken, hoe effectief?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, vermagering schoenen zijn niet voor de luie die slagen er niet in elke sport. Omdat om effectief te zijn, afslanken schoenen neem aan dat ze zijn genoeg om te lopen kunnen al hun voordelen op het lichaam onthullen. Het principe van de werking van deze schoenen is gebaseerd op de speciale ontwerp van de zolen. Sterker nog, de meeste modellen gebogen zolen, als een boot romp, dat wil zeggen dat de uiteinden de grond niet raken. Hoe meer je loopt, hoe meer je voelt de gevolgen van deze technologie. Na een paar kilometer te lopen, veel testers toegeven dat een beetje pijnlijke benen, alsof ze intensief op hadden geoefend. In aanvulling op deze, het aantal calorieën geëlimineerd, ook, vertienvoudigd!

Trainers afslanken, welke voordelen?

De selling points van de schoenen deze dieet zijn talrijk. De eerste van hen is dat van houdings- correctie en spierversteviging we eerder hebben besproken. Maar het is verre van alleen als de fabrikanten wijzen op de zeer technische aard van deze schoenen zijn ook ontworpen om schokken op te vangen en de spanning op de benen te verminderen tijdens het lopen. Op deze wijze worden de gewrichten en kraakbeen minder gespannen, wat de snelheid van het natuurlijke slijtageproces. De dikte van de zool is geen onbekende in die zin dat de indruk op zand loopt of op een luchtkussen geeft. Aan de andere kant, sommige modellen ook gemakkelijker veneuze terugkeer kwaliteit en zou, als zodanig, bestemd voor mensen die last hebben van het vasthouden van water of beroemd zware benen.

Trainers afslanken, welke grenzen?

We moeten onze ogen niet sluiten: niets kan de sport te vervangen! De afslankende sneakers blijken te zijn een interessant alternatief zijn bij correct gebruik, maar ze zijn niet revolutionair ook niet. Voor aspirant-fashionista's, de meest irritante als de rest niet erg glamoureuze look van deze schoenen zien er een beetje ... voorhoede, zullen we maar zeggen. Niet gemakkelijk in de mode om te verblijven terwijl het dragen van die grappige schoenen tot teen! Hoewel sommige merken lijken alles in het werk om het ontwerp van hun modellen te verbeteren te hebben gemaakt, is het niet gemakkelijk om dit soort basketbal dragen gedurende de dag, in ieder geval genoeg om de gewenste resultaten te krijgen. Volgens de aanbevelingen van de fabrikant, zou het een dag wandelen met, ten minste een half uur. Maar wees voorzichtig als u last heeft van gewrichtsproblemen of back-end, het beter om een ​​voorafgaand medisch advies in te winnen.

Lees ook:
> Mooie billen als de Crazy Horse dansers 
> Afslanken: 10 vrij crèmes benen om het zelf te doen

Je hebt 3 minuten?