Hoe heb je de kaart Moulin Rouge® gemaakt?

Ik had het geluk om de keuze van de gerechten en producten. Dit is ook wat trok mij: ik was het verlaten van een wit blad. Er was absoluut alles te doen, zoals de opening van een restaurant van het hotel. Ik heb het plan inspireren door mijn ervaringen en mijn invloeden. Ik heb veel gereisd, sommige van de gerechten die ik stel meng het zuiden, waar ik werkte een aantal jaren het Verenigd Koninkrijk waar ik vandaan kom ... De Bretonse kreeft met zomergroenten is een goed voorbeeld!

witte kaart werd u ook verlaten in de keuze van leveranciers?

Ik ben mijn eigen inkoop directeur. Het is veel interessanter dan aan iemand die niet noodzakelijkerwijs kennen de producten te laten ... Dit stelt me ​​in staat om te werken met de beste leveranciers van Paris Saint-Honoré Haan, Metzger slager en Nivernais, dit is echt wat die het beste doet. Ik was al het geven van een aantal van hen voor, maar ik ontdekte de andere in het 18e arrondissement als koloniale straat Lepic teller. Ik werk in liefde op het hart en ik probeer zo veel mogelijk om de buurt bedrijven lopen. Ik denk dat het belangrijk is.

Wat lijkt op de keuken?

Dit is een vrij klassieke keuken met traditionele saus base ... Hoe dan ook, het is nu terug naar de basis in de keuken. Maar het biedt heel voorzichtig keuken en goede orde. En vooral, op basis van verse producten die de seizoensgebondenheid te respecteren. Ik wil niet kreeft te dienen in de winter of zet foie gras op mijn zomer kaart. Ik heb ook een vermelding op basis van bieten herinneren stroken dansers. Dit is de feestelijke kant die verder gaat met het cabaret.

en datIs wat het brengt aan de Moulin Rouge®?

Het regilds duidelijk zijn beeld. Cabarets van Parijs zijn niet per se bekend om de kwaliteit van het eten geserveerd. Daar hebben wij het genoegen om de show bij te wonen, en om goed te eten. En we hebben al een goed rendement op het, klanten zijn zeer tevreden ... Zelfs Parijzenaars! 

En u, dat'In het voor u?

Grote persoonlijke voldoening, want het was een uitdaging en ik hou van een uitdaging! niemand wordt overgelaten aan iets geheel nieuws te creëren. En het lijkt te werken, want het gebeurt om voedsel kwaliteiten dienen om meer dan 500 mensen per dag ... We gaan niet om te liegen, heb ik ook meer bijdragen tot het gezinsleven schema. Ik zie mijn kinderen vaker en dat is onbetaalbaar.

Wat zijn de plannen voor de toekomst?

We verwachten een lokale gewijd aan het deeg om een ​​banketbakker te installeren. Op dit moment bieden wij nog steeds op Dalloyau, die ons biedt nog steeds van zeer goede kwaliteit desserts. Maar het zal nog mooier om een ​​menu 100% Moulin Rouge® hebben van voorgerecht tot dessert. Blijf op de hoogte.

Vind drie recepten Chef David QUELLEC: 

aubergine van Nice "Saleya" - Kreeft met mediterrane groenten en gazpacho - aangebraden ossenhaas, cannelloni gevulde tomaat en waterkers 

Lees ook:Onze buitengewone partij recepten

Billen waardig van een cabaretdanser

40 recepten glazen in de viering

Je hebt 3 minuten?