1.     De spons bereiden: scheiden eiwitten van de dooiers Klop de eiwitten stijf. Voeg de suiker, sla 1 minuut voeg voorzichtig mengen van de dooiers met een spatel eieren en bloem.

2.     U kunt smaak uw cookie door het toevoegen van een druppel alcohol, schil en sap van een citroen, geraspte kokos, cacao ...

3.     Let op: het is noodzakelijk dat de spons is zeer flexibel, zodat het gemakkelijk te rollen zonder te breken! Voor deze, boter en bloem het perkament papier waarop je kookt. Verspreid een medium dikke pasta laag en vooral niet te gaar (10 minuten ste. 6), moet worden gekleurd in de problemen!

4.     Behandel de taart aan de taart na het koken los te maken, laat het afkoelen, dek af met plasticfolie, draai hem om en bevochtig het bakpapier en verwijder deze voorzichtig.

5.     Keuze van de vulling: u kunt uw "alles" te melden, maar wees voorzichtig, kies dan een voering die goed verspreidt, stroomt niet, het maakt niet genieten van de taart, niet als een jam opgericht zonder de stukken fruit, een kastanje crème gemengd met slagroom, ganache, botercrème een ...

6.     Aan het koekje koude altijd op de rekfolie geplaatst, gelijkmatig verdeeld fijne afwerking laag met een spatel, zonder ondersteuning.

7.     Rol de cookie op zichzelf met vastklampen film losjes. De koelkast 2 uur.

8.     Decoratie: u kunt poedersuiker of chocolade te bereiden of bedek je log met de verpakking (ganache, kastanjecrème ...)

9.     Hoe Frost's log: Plaats de stam op een rooster om het te bedekken met poedersuiker. Het glazuur is vastgesteld minuten. Het logboek kan in de koelkast worden geplaatst tot het dienen.

10.   Plaats dunne chocolade verlaat de uiteinden en versieren zoals gewenst.

Probeer onze recepten in te loggen met gekonfijte kastanjes, vanille log met rood fruit of chocolade buttercream log en al onze beste recepten logs! 

Ontdek Video recept van de Yule log van Nicolas Bernardé: