keelpijn ? Niets houdt van een kop warme melk met honing. Een plotselinge vermoeidheid? een kleine royal jelly cureom de winter te vallen en je bent weer af! Honing en bijenproducten staan ​​bekend om hun voordelen voor millennia. Maar elke honing heeft zijn bijzonderheid. Als de tijmhoning staat bekend om zijn buitengewone helende eigenschappen, kastanje honing is zelf de bondgenoot van goede verkeer.

De kastanje honing en veneuze ziekten

De kastanjehoning, verzameld juli, is rijk aan spoorelementen en vitaminen B en C, kalium, mangaan en magnesium hebben een groot aandeel in de samenstelling en leggen de bloedsomloop eigenschappen. Het is dynamogenic en zal daarom het verbeteren en versnellen de bloedsomloop. Het is daarom bijzonder geschikt voor spataderen of zware benen, maar ook aambeien behandeling. Kruidendokters en apitherapists (behandeling specialisten door bijenproducten) raadt het eten van twee theelepels 's ochtends en' s avonds.

Zeer gemakkelijk om te genieten bij het ontbijt op een volkoren brood, kastanje honing is ook uitstekend in hartige gerechten. Het kan ook om kruidenthee worden toegevoegd of voor de hebzuchtige, proefde uit de pot. Waarschuwing aan geen misbruik, ook al is honing niet verboden is om diabetici en het is altijd het beste om voedsel te zoeten met goede honing dan geraffineerde suiker!

De bondgenoot van goede verkeer, maar niet alleen!

De samenstelling van de kastanje honing, met inbegrip van zijn rijke sporenelementen, geeft het vele deugden. Het is een geweldig om spierspanning, kwaliteiten gevonden in kastanjes zichzelf op te bouwen en zijn dus aanwezig in de kastanje honing. Het is ook nuttig voor het functioneren van het spijsverteringsstelsel, met name de lever en maag beter door het gehalte aan mineralen. De kastanje is ook rijk aan ijzer, honing kan dus ook nuttig zijn in gevallen van bloedarmoede, in het bijzonder tijdens de zwangerschap.

Lees ook: Manuka Honing: de voordelen voor de gezondheid