Hier is een leider aan de top. Op slechts 27 jaar, heeft Jérémie Izarn net gewonnen van Top Chef Franck Pelux gezicht, maar gezien grote favori.Nul twijfelen dat Jérémie Izarn de steun van zijn partner naar de finale van het kookprogramma M6 winnen heeft genoten. Wie is zij? 

Het is al een paar jaar dat de kok de aandelen van de levensduur van zijn geliefde met wie hij twee kleine jongens. Beiden wonen in Tencin, Isère, waarin Jeremia is leider en manager van een groot gastronomisch restaurant, La Tour des Sens.

"Mijn vrouw en mijn kinderen te vertellen me elke dag dat ze trots op me"Hij vertrouwde in portretten uitgezonden op de show en werd aan hem gewijd. "Ik heb meer. Ik moet bewijzen aan hen dat papa, hij zal ver gaan in het avontuur. Ik beloofde hen. Ik moet mijn woord te nemen." En tot slot heeft het hoofd inderdaad zijn woord gehouden, zeker het maken van de hoogmoed van zijn familie.

Vandaag de dag, Jérémie Izarn weet al wat hij zal doen met zijn 55 000 aanwinsten: "Het werk in het restaurant nam ik meer dan een jaar geleden"Hij heeft uitgelegd aan onze collega's van Parijs. "In het bijzonder, de gevel is verschrikkelijk. Idem voor het terras. Ik zou een soort kant gezet. Ik wil deze plek te ontwikkelen, ik ben goed. Waarom niet een ster te plukken." Hij concludeerde: "Hoewel ik niet echt weten wat het is étoilable keuken ... Ik geef de voorkeur om te doen wat ik wil." Doen wat we houden omringd door degenen die we liefhebben, het is al erg goed. 

Lees ook: Foto's - Top Chef: Olivier Streiff getrouwd

Screenshot / Top Chef - M6