Nu al geruchten over een derde zwangerschap rond Kate Middleton werd meer en meer indringende voor enkele weken. Het Amerikaanse tijdschrift Life & Style had zelfs aangekondigd dat de hertogin van Cambridge en Prins William"had het gelukkige nieuws aan familie bekendgemaakt tijdens Kerstmis".

En deze keer, het is een nieuw gerucht dat in de pagina's van OK heeft gebroken! Kate Middleton is inderdaad weer zwanger, niet één maar twee baby's! Het echtpaar verwachten inderdaad een verrekijker. Prince George en Prinses Charlotte zou dus binnenkort te mogen verwelkomen twee zussen in het gezin.

Goed nieuws dat onmiddellijk betoverde prins William niet over ... Volgens een bron dicht bij de Britse royalty die is toevertrouwd aan de tabloid, was de oudste zoon van prins Charles zelfs verteld zijn geliefde vrouw : "Je maakt een grapje, toch? We zullen niet echt een baby nu". Ondanks deze eerste reactie niet noodzakelijk positief, zou zus Pippa Middleton deze twee baby's te houden en is nu twaalf weken van de zwangerschap.

Kensington Palace zal hij dit gerucht bevestigen? Tenzij Kate Middleton kondigde de blijde gebeurtenis in zijn interview op 21 april ter gelegenheid van de verjaardag van koningin Elizabeth II.

Lees ook: Iris Mittenaere (Miss Frankrijk 2016) Dream Kate Middleton!