Doe de test. Bekijk deze video zorgvuldig en probeer te raden wat het onthult over de loep. A priori, niets bijzonders. De camera gaat een klaslokaal in Japan, waar jonge meisjes (alleen, geen jongens) kijkt u naar het doel, nadenkend en niet zeer bezorgd over de huidige ontvouwen. Brown, kort haar of lange, bleke, enigszins verfraaid voor wat lichte make-up, ze allemaal ademen verveling en een zekere melancholie. 

Dus? Wat te zoeken? De inhoud van het boek, een student zachtjes het draaien van de pagina's? De boodschap op het bord geschreven? En wat dat uniform meisjes, allen gekleed in een witte blouse en een grijze rok, maar streng. Je hebt waarschijnlijk droog. Einde van de suspense. Kijk (tot het einde) de volledige video om te begrijpen wat gebeurt er eigenlijk met deze jonge schoolmeisjes goed gedragen.

Dus? Bluffées? Makkelijker gezegd na het bekijken van de video, maar ja, er was inderdaad iets ... Deze mooie meisjes zijn eigenlijk zeer fijne jongens Grimes door professionele make-up artiesten namens een grote Japanse cosmeticamerk die een teken er interpelant film. Sommige hair extensions, een paar slagen van blush, een slag van kohl, een discrete lippenstift en voila.

Een penseelstreek om de huid verwoestingen ontruimen van de adolescentie - acne is niet voorbehouden aan de Europeanen - en nu deze jongeren opgemaakt als meisjes. Hat kunstenaars!