Hun scheiding voor ophef gezorgd in 2006, en na wat dat betreft. Maar het koppel Flavie Flament en Benjamin Castaldi heeft niet gezien het feit dat slechte dingen. In plaats daarvan werd hun vereniging geboren Enzo, 13 jaar geleden, een tiener die helemaal in de pas met de tijden en vrij goed in balans lijkt. Als de jongen had eerder bewaard gebleven media is in eer en geweten dat vandaag de dag verschijnt op sociale netwerken. En met zulke beroemde ouders als het hare, moeilijk om onopgemerkt blijven.

In de afgelopen weken, in het bijzonder Enzo deelde haar vakantiefoto's, soms alleen en soms in vriendelijk gezelschap, en van tijd tot tijd met zijn vader of zijn moeder. Deze keer is het een schattig schot van zijn verblijf in Ibiza naast Flavie Flament hij geplaatst op Instagram. In deze foto, koos hij ervoor om zich vertalen in verschillende talen het woord "Mam" als een titel, de tiener toont een glimlach die is niet anders dan die van zijn vader. Ook sport een royale mop geperoxydeerde, waarschijnlijk geïnspireerd door de facilitator.

Star paar in de jaren 2000, Benjamin Castaldi, 47, en Flavie Flament, 43, had de lucht van de juiste beslissing over hun scheiding te hebben gemaakt. Vandaag de dag, de eerste is zo verliefd op zijn mooie Aurore Aleman dat zelfs maar te overwegen het maken van hem een ​​kind; de tweede is, kalmeerde nadat het licht is te werpen op de verkrachting ze leed jongere herontdekt lief te hebben met zijn metgezel Vladimir. Tussen hen, Enzo heel goed in zijn sneakers niet lijken te lijden onder deze dubbele kindertijd.

Lees ook: De leukste baby op Instagram 

Mam, mam, madre, mama! ❤️❤️

Een publicatie gedeeld door Enzo Castaldi (@enzo_castaldi__) 9 augustus 2017 om 05:27 PDT