In een tijd van de mode dicteert, waar modellen zijn een maat 34/36, waar de beelden overspoelen sociale netwerken, moeten we toegeven dat velen van ons zijn veel van die van glanzend papier. De werkelijkheid is heel anders: de meerderheid van de Fransen zijn ver buiten de maat 42 of meer. Er zijn mensen die tijd besteden aan het maken van plannen om wat gewicht te verliezen en er zijn mensen die hun vormen aannemen, zoals Marianne James, die niet aarzelde om Gala vragen te dekken naakt in 2009.

Andere persoonlijkheden bochten en zijn niet minder goed over zichzelf. Valérie Damidot de tijd van de dans met Sterren 7, tijdens een interview met Femme Actuelle vertrouwde dat "de kilo's niet weerhouden jongens en hebben van kinderen". En ook niet om een ​​succesvolle carrière hebben, vooral op TV. 

Charlotte de Turckheim had het onderwerp van zijn film geweest "Blimey!" uitgebracht in 2012, een komedie waarin de kilo's worden behandeld met lichtzinnigheid. Andere actrices zoals Michèle Bernier en haar dochter Charlotte Gaccio hebben bochten en accepteren. Deze laatste had ook getuigd over de kwestie hele verhaal met als thema "Round and proud of it". Ze verklaarde dat vormen weerhield hem niet om liefde gevonden te hebben en in haar huwelijk worden vervuld.

Vaak zijn deze vrouwen hebben met elkaar gemeen: ze zijn allemaal vol met humor en zijn goed over zichzelf. Voelt goed! 

Ontdek ook andere sterren ...

Lees ook

De dochter van David Hasselhoff, muze plus size Kiabi
Iskra Lawrence, het nieuwe model "plus size" te volgen
Foto - Een fitness blogger publiceerde een fotomontage die geen lichaam is perfect