De actrice van 60 jaar werd uitgenodigd op de set van de show van Thierry Ardisson, "Hi Earthlings" op zaterdag.

In een reeks genaamd "De negatieve balans," de dochter van professeur Choron liet zich een paar geheimen over zijn liefdesleven.

Iedereen weet, zijn grote liefde heet Bruno Gaccio. Hij is de vader van haar twee kinderen, Charlotte en Enzo, en zal de grote liefde van zijn leven te blijven. De twee voormalige geliefden stemt er ook heerlijk, ondanks een moeilijke breuk.

Maar de metgezel van Audrey Crespo-Mara gehouden op zaterdag om terug te keren naar het liefdesleven van zijn gastheer. Om het probleem aan te pakken, heeft Thierry Ardisson gebruikt Google. Hij toonde de actrice als je haar naam te typen, toont de eerste zoekopdracht direct "Michèle Bernier relatie".

Deze waarneming is niet nagelaten de belanghebbende reageren. "Ik heb geen draai het moment. Ik ben met iemand, maar soms is het niet lang genoeg om het een paar te zijn. "Zei ze.

De opleving van Thierry Ardisson had niet verwacht: "Het duurt hoe lang in het algemeen?"

En Michèle Bernier concludeerde: "De tijd dat het amuseert hem om de man te zijn, zolang het maar amuseert minste wat wij niet met hem praten veel in het beroep een is een beetje saai voor die ... en de tijd die het zal meer geamuseerd gentleman zijn. Moet 15 dagen! "

Amourettes twee weken dus ... Maar die lijken te voldoen aan Michèle Bernier, in het bijzonder dat het momenteel erg druk met zijn terugkeer naar het podium met "Crazy Amanda" in het Théâtre Antoine in Parijs tot 7 mei.

Zie ook: Echtscheidingen van de meest ongelooflijke sterren