Ik ken je niet, maar wij, de kinderen van William en Kate vond het zoet. Naast Queen Elizabeth niet in staat is om ze te weerstaan. Het moet gezegd worden dat George weet hoe dat te doen. Het duurde niet lang voordat hij zijn grootmoeder in zijn zak in de affublant van een schattig bijnaam gezet nemen. Wij, maakte hij ons smelt de dag van zijn terugkeer naar de Montessori kleuterschool in Norfolk en toen hij landde op een politie motorfiets. Zelfs Barack Obama werd letterlijk veroverd door de jongen toen deze lieve George hem in zijn pyjama en badjas had ontvangen

Zijn zus Charlotte heeft niets te zijn charmes benijden. Het mag niet helderziend zijn te denken dat het haar ouders moeten gedragen door de neus. Kate Middleton niet ook ondergedoken. American Tabloid "mensen" zegt de hertogin van Cambridge legde uit dat haar dochter regeerde als een kleine koningin op het hele huishouden. Het is eenvoudig, naar het paleis, iedereen zich aan de vinger en het oog. zijn moeder "zei Charlotte groeit zeer snel. Zij was het die opdracht", Naar verluidt vertelde een dame met wie Kate Middleton sprak onlangs.

Het meisje blaast twee kaarsen op 2 mei. De tijd is erg snel gevlogen sinds zijn doop. De meid van Cambridge stelde in zijn smetteloze jurk samen met zijn broer in korte broek. Iedereen had al alleen oog voor haar, in slaap in haar kinderwagen. Ze was al de sterren in haar wieg spelen!

 Zie ook: Foto's: De doop van Prinses Charlotte (en George nog knapperig)