Dit wordt een slechte gewoonte. Reizen naar Brussel, als onderdeel van de NAVO-top, Brigitte Macron is opnieuw bekritiseerd voor haar outfit door de surfers te kort geacht en te licht.

Al tijdens de overdracht, de vrouw van president Emmanuel Macron had seksistische en denigrerende opmerkingen geleden. France 2 had aangetroffen fit om commentaar te leveren op de lengte van de jurk Macron Brigitte "Brigitte draagt ​​een vrij korte jurk tegen het protocol."

Bijna een maand later, is het terug kritiek. De First Lady, begeleid door de vrouwen van andere staatshoofden, een bezoek aan het Magritte Museum en de luxe lederwaren Delvaux. Voor deze officiële bezoek, koos ze een zwarte bijpassende set ondertekend Louis Vuitton, zijn favoriete merk.

En ze was niet gespaard door de Internet. Ze geoordeeld haar outfit "onconventionele" en te licht. De oorzaak? De lengte van de mantel Brigitte Macron boven het dijbeen. Zeker is dat de vrouw van de Franse president was het dragen van de kortste jurk, maar het is alleen te beslissen of de rok is te kort of niet.

Daarnaast kunnen gebruikers ook kritiek op het feit dat Brigitte niet zal worden gewijzigd voor de avond, terwijl zijn Amerikaanse tegenhanger, Melania Trump, gekozen voor een avondjurk.

Hoe dan ook, kan Brigitte Macron trots op haar gebruinde benen en trok ... In plaats daarvan zouden we graag!

Wat vind je van houdt Brigitte Macron?

Brigitte Macron en andere First Ladies / Abaca

Brigitte Macron een bezoek aan het Magritte Museum in Brussel / Abaca

De echtgenote van Emmanuel Macron bekritiseerd omdat het te korte rok / Abaca

>>>Lees ook: Brigitte Macron gekwetst door kritiek op zijn leeftijd en lichamelijke