dressing goedkoop

op maat gemaakte dressing oplossingen zijn om te voorkomen dat als je wilt om geld te besparen. Kies voor oplossingen reeds complete set of verzonken monteren en aan te passen met items van uw keuze. kleedkamer deuren zijn zeer dure items, dan kun je deze open laten. En nog steeds te verbergen uw bedrijf, bijvoorbeeld u kunt verbergen achter een verwijderbare scheidingswand. Overweeg ook om het optimaliseren van uw 100% opslagoplossing om maximale mogelijkheden krijgen in een minimum aan ruimte. Dit zal het aantal dozen te verminderen om te kopen als je wilt kiezen voor een aanpasbare oplossing. Als alternatief voor een nog goedkopere dressing en volledig aangepast aan uw behoeften en uw wensen, als je een beetje klusjesman bent: Wapen jezelf met een cirkelzaag, een schroevendraaier en borden om uzelf uw eigen ontwerp te ontwerpen ! Tot slot, om u te geven een slimme dressing en functioneel voor bijna niets, gewoon naar herstel. Oude bibliotheken, hoge, smalle kluisjes ... kan heel de truc doen.

Enkele tips en adviezen voor een goedkoop dressing

Het is heel goed mogelijk om een ​​mooie functionele garderobe veroorloven zonder verbreking van de bank. In feite, voor besparingen volg een paar tips. In de eerste plaats om de deuren te vervangen, kunt u kiezen voor een andere minder dure oplossing: bijvoorbeeld kiezen voor een gordijn of Japanse panelen. Daarnaast kunt u kiezen uit, zodat ze perfect passen bij uw interieur een extra tip. Dan moet u weten dat hoe meer je er lades plus uw garderobe kost je, want deze hebben een aanzienlijke prijs. Dus, kunt u gewoon de plaats van de lades met eenvoudige planken. En voor dezelfde functionaliteit, plaats op de planken van de opslag manden mooi. Dus, zal uw dressing erg handig voor het opslaan van al de kleine bedrijven die niet kunnen lopen op planken zoals riemen, sjaals, ondergoed ... Tot slot, in het algemeen blijven, zul je meer begrijpen u ervoor kiest om opslag accessoires, plus de verhoging van het budget. Dus voordat u uw aankoop te beginnen, bedenk dan dat je nodig hebt om de items die u nodig heeft en degenen die overbodig zijn te definiëren.

Wanneer een dressing voor minder?

Om u een dressing goedkoop te geven, kun je gaan in veel meubelzaken. U zult-entry dressing tegen zeer betaalbare en concurrerende prijzen. Bijvoorbeeld, collecties IKEA kasten zijn beschikbaar vanaf 200 euro. Deze inrichting is eenvoudig maar functioneel en zeer goed doordacht. In dezelfde geest, kunt u een kijkje nemen op Castorama nemen: minder dan honderd euro, kunt u een omvangrijke dressing en goed ontworpen vinden. Leroy Merlin winkels zijn ook sterke concurrenten, omdat zij bieden in de instap naar de dressing 80 EUR. Bovendien kunt u kiezen voor een ontwerp dat de wanden van de ruimte gebruik maakt, dat wil zeggen dat stelt de stang op de muur. Dit zal ruimte te besparen en uw storage oplossing zal een lucht kabinet niet te gebruiken.

Lees ook: 

Hoe maak je een slaapkamer op te slaan?

Alles om mijn huis te ruimen

Marie Kondo: de opslag tips