Wat dat is
Ook wel spotlights effect, deze techniek is vergelijkbaar met die van de scan. Het is iets lichter sommige gebieden van het haar om hoogtepunten en het spel van licht te creëren, alsof we enkele weken in de zon had doorgebracht. Zodat de plaat is uiterst natuurlijk zijn het vooral de strengen van de contour en lengtes en uiteinden die troebel zijn. Het idee is een tie-dye of BRONDE effect, deze beroemde kleur die bruin sloten en blondines mengt niet te maken. Over het algemeen is het een verduidelijking van een enkele toon van de basiskleur niet meer, anders zou het ook voor de hand.

Wie gaat
De zon effect geschikt voor alle haartypes, of blond, bruin, bruin of rood.

Hoe werkt dit
Om uw haar lichter, het stadium van de verkleuring is essentieel. Om een ​​mooi resultaat te krijgen, is het raadzaam om een ​​afspraak met een pro te maken. De sessie duurt gewoonlijk 1 uur en niet zo duur, omdat, in tegenstelling tot een conventionele kleuren, deze techniek alleen van toepassing op een klein deel van het haar. Het is raadzaam reeds gekleurd haar aan de zon effect hebben op de natuurlijke kleur te oefenen niet te hebben.

Als ik naar de kapper maakt je niet meer dan dat te verleiden, bliksem producten en verkleuringen zijn verkrijgbaar in de winkel in de vorm van gelei, spray of crème. Voor vlekken, zorg ervoor dat hij inderdaad een speciale kit voor de strengen samen met een speciale borstel voor dit soort processen. De hulp van een vriend die al deze techniek geoefend kan nuttig zijn. Denk je niet lopen alleen in deze praktijk als je nog nooit verkleuring en vlekken huis hebt gedaan, kun je een zeer teleurstellend resultaat. Vooral omdat verkleuring laat alleen bij het snijden van haar omdat het haar heeft meer kleurrijke pigmenten.

Wat een onderhoudsbeurt voor mijn zon effect?
De kleur is dus gemakkelijk te onderhouden omdat het geen effect wortel. Wat betreft het haar op natuurlijke wijze verlicht door de zon, zal het effect op natuurlijke wijze verdwijnen en hergroei en snijwonden. Als u wilt uw zon effect te vernieuwen, ga terug naar je kapper om de 3 of 4 maanden.

Verkleuringen hebben de neiging om droog en broos haar. Te herstellen en te voeden uw haarvezel, breng dan een wekelijks haarmasker gemaakt van zoete amandelolie en shea boter. shampoo kant voor blondjes, kamille helpt om helderder en geeft het schijnen. De bruine, zij, zal wenden tot shampoos die speciaal is ontworpen voor een blijvende kleurstoffen. De zon vakantie zal zich bezighouden met skate reflecties van deze gezonde gloed.

Ontdek onze tips make-up voor blondjes.

Om je haar te verbeteren, denk extensies. Er wordt uitgelegd hoe je ze in deze video:

.panel-body a: hover {color: # 000 belangrijk;}

.panel-body a: visited {color: # 000 belangrijk;}

Ze testten ColorMe Garnier

 • het advies van testers
  Veronique D.

  Een aantal uiteenlopende kleuren echt voor het vinden van "kleur".

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Melissa B.

  De super overname van deze kleuring is de veelheid van zeer nauwkeurige kleuren, ideaal voor het echt vinden van de gewenste kleur: nauwkeurig resultaat en vooral wat glans!

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  E. Marchetti

  Het feit dat er alleen maar een fles schroef op elkaar om de voorbereiding te realiseren is snel, gemakkelijk en handig. Goede kleur in huis!

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Pascale K.

  Het haar is zacht en mooi gekleurd, perfect witte haren bedekt.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Corinne M.

  Na het verlaten van de opgegeven tijd, spoel en nazorg dat voelt erg goed en opnieuw te gebruiken omdat in grote hoeveelheden.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Julie T.

  De nuances zijn zeer talrijk en zeer mooi. Ik heb eindelijk het ware licht kastanje ik wilde.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Violaine T.

  Ik hou van dit product met inbegrip van het gebruiksgemak. Met één klik het is klaar!

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Laetitia T.

  Deze kleurstof maakt zijn beloftes waar: het dekt wit haar, zonder het haar te beschadigen en geeft glans.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Julie C.

  haar glanzend en zacht na de behandeling dat voelt goed.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Pascale K.

  Ik ben zeer aangenaam verrast door deze kleur: brede waaier van kleuren beschikbaar zijn om geluk te vinden, de applicatie is gemakkelijk en product geur is aangenaam genoeg.

  Garnier // ColorMe