De modieuze banden

Om haar korte haar hechten zonder vermoeiend zijn functies, de First Lady vallen voor half-sluitingen of broodjes DOWN elegant hals. Voor een natuurlijk effect, duurt het vaak de zorg te laten vallen een paar onderdelen in de voorkant van het gezicht. Wij houden als ze beseft een volumineuze romp aan de achterkant van het hoofd of een glossy chignon een beetje meer uitgebreid. Wij willen een iets minder als Brigitte kiest voor strengere en traditionele banden die de neiging om een ​​paar jaar rijpen ...  

 

Zijn onberispelijke borstelen

Ultragladde, maximum volume of licht golvend zijn het borstelen van Brigitte Macron altijd zorgvuldig. Een essentiële stap voor haar dat heeft dik en gekleurd haar (So ​​lichte vermindering van helderheid). Onze favoriete hart: zijn borstelen maximale volume die pep brengt zijn gezicht en geeft beweging zijn lengte.

 

Zijn tips kapsel makeover

Om haar gezicht te kleden zonder vermoeiend zijn gezicht, Brigitte Macron vaak kiest om te dragen een taps lange pony. Afgetopte aan elke kant van haar gezicht, ze verzacht zijn ovaal en gecamoufleerd zijn kleine rimpeltjes expressieniveau. Een andere tip haar om hem te prikken zijn afgeronde vierkant geeft zachtheid aan haar gezicht en tilt haar gezicht. Ten slotte is de first lady van onvoorwaardelijke platina blonde... een zeer helder en sexy Colo die hem perfect past.  

 

Vind de'het veranderen van haar Brigitte Macron in onze slideshow.

Lees ook:

- Brigitte Macron, de 5 beauty geheimen voor jonger uitziende

- Brigitte Macron, de geheimen van zijn kapsel

- Trends kapsel lente / zomer

Keur de lange plein door het volgen van ons advies in de video: