Wat is dat ?
Deze kleurrijke microfiber die hechten aan de vezels door de werking van statische elektriciteit. Ze laten aan te gaan in een dun eenvoudig gebieden met een zeer natuurlijk resultaat.
Let op: Deze poeders zijn zeer effectief vermomming beginnende kaalheid, maar het moet absoluut een minimum aan haar rusten.

Wie kan gebruiken?
Iedereen! Of je fijn haar, dik of kroes, alstublieft. De formules zijn ideaal voor niet aanvallen hoofdhuid, zelfs de gevoelige.
Ook vrouwen? Uiteraard ... Als je kort haar en willen bedekken een schaars gebied of geef ze een beetje dichtheid. Deze poeders kunnen ook worden gebruikt om uw blootgestelde wortels maskeren tussen kleurstoffen. Door nadelen, reken er niet op dit type product als je lang haar en je wilt dat ze meer volume te geven. Dit zal geen effect hebben.

Hoe toe te passen?
Je haar moet schoon en meestal droog zijn. Bestrijk ze als gewenst en strooi op de dunner gebieden, waarbij het blad 45 ° om het monster te verspreiden. zet voorzichtig de palm van je hand op al het haar, de microvezels te verdelen en te voorkomen dat klonten. Ten slotte zet het vast met een lak.

Hoe lang duurt het?
De hele dag zonder problemen. De formules zijn ontworpen om zelfs motorhelm, een training, de wind ... weerstaan ​​En als je meestal besteden je hand in je haar, maak je geen zorgen, zul je niet hebben de handen gekleurd ! Hun enige vijand? Het water ... Dus, als zware regen, neem uw paraplu.

Het gaat gemakkelijk?
Een shampoo is genoeg om alles verdwijnen. Het ideaal is om ook de werking hervatten elke dag, in plaats van niet te vergeten de nat haar voor twee dagen. Over het algemeen een pot maakt een maand dagelijks gebruik.

Is het echt onzichtbaar?
Ja, als u kiest voor goed de kleur die bij u past. De merken bieden verschillende tinten. Dus kies degene die het dichtst bij je stijl en als je aarzelt tussen twee, kiezen voor donkerder.

Onze favorieten:
-verdichten poeder, Expert Density, Franck Provost, 19,90 €.
-Innovatieve oplossing voor dunner wordend haar, haar 30 professionele, 59 €.

Bedankt aan Fabien Provost artistiek directeur Franck Provost

Heren ook ontdekken onze geheim van echt mooie huid! 

 

Je hebt 3 minuten?