Ultra-trendy en vrouwelijk, wazig broodje is het kapsel aan te nemen voor uw feesten of gewoon om een ​​bohemien-chique stijl dragen in deze zoete seizoen. Dan, als Naomi Watts, ga dan voor de band die je gezicht te benadrukken!

Hoe?

Stap 1: texturiseren
Begin met het werk je materiaal de krultang of hot rollers te verkrijgen mooie rimpelingen. Dan, terug kam je haar binnen ongeveer 1 of 2 centimeter om het volume te geven op de top van het hoofd.
De truc: Als je fijn haar hebt, breng dan een spray op uw golvende lengtes en kiezen voor een droge shampoo wortels.
zijlengtes, dit kapsel is ideaal voor lang en halflang haar. Raak niet in paniek als je een vierkant gesneden, zult u net iets minder massa hebben aan de achterkant en het resultaat zal net zo mooi zijn.

Stap 2: styling
Monteer de 1-1 schakelaars en zet ze vast met spelden aan een te vormen bun halverwege op. En, om een ​​meer kreuk te geven, voel je vrij om de vingers te krimpen een paar onderdelen.
De truc debutante: gewoon bind je haar bovenop het hoofd door het creëren van een staart-to-paard en wikkel je haar op zichzelf (los) om het broodje te maken. Om dit bohemien effect slagen, moet het niet perfect te zijn, dus als wieken te ontsnappen, dat is nog beter. En voor uw avonden, durven zij ook gericht op de kant! 

Stap 3: de vage effect
Voor een romantisch en wispelturige stijl, draai een paar strengen rond het gezicht en achter de broodje en zet het vast met haarlak. Nou, voila!

Kan ik met accessoires uit mijn broodje?
Natuurlijk! Verwen uzelf en kies bijvoorbeeld voor een mooie hoofdband. Geplaatst op je voorhoofd of geplaatst als oorwarmers, Illico zal het karakter te geven om je look!

Hartelijk dank aan Emma Guerri, hoofd opleidingen Saint Algue.

Vind inspiratie in onze snelle slideshow fuzzy broodjes.

Ontdek ook onze slideshow: Ripples golvend, willen we wilde haren!

Je hebt 3 minuten?