• Ultimate Lift + elastine, Diadermine
  • Hyaluron-Filler Eucerin
  • Revitalift, pro recontournant systeem, L'Oreal Paris
  • Multi-Active Day Smoothing Cream, Clarins
  • DNAge stevigheid en uitstraling, Nivea Visage

Credits: Diadermine

Ultimate Lift + elastine, Diadermine

Deze crème werkt op twee belangrijke vezels van verslapping van de huid: collageen en elastine. Deze ultra tensor zorg stimuleert de aanmaak van collageen en verdichten de vezelig weefsel. Resultaten: de huid herwint haar elasticiteit en stevigheid. De rimpels worden verminderd.

Voor wie? Vrouwen die een huid die wordt vrijgegeven op het ovaal gezicht en op zoek naar meer elasticiteit, een echte anti-rimpel zorg.
Ultimate Lift + elastine,
Diadermine, 11,59 EUR 50 ml pot
In supermarkten.

Credits: Eucerin

Hyaluron-Filler Eucerin

Een echte zorgen aanval die het effect rimpelvullers geïnstalleerd dankzij de hooggeconcentreerde formule hyaluronzuur en saponine verbetert. Resultaten: de smoothing effect is onmiddellijk, rimpels worden gevuld en natuurlijke hyaluronan synthese wordt hernieuwd, je huid krijgt haar stevigheid en elasticiteit.

Voor wie? Deze behandeling geldt een keer per week in 6 weken genezen. Het is perfect voor vrouwen die de tijd te missen en die op zoek zijn effectieve zorg snel.

Hyaluron-Filler zorg gericht precisie,
Eucerin, $ 35, 6 ampullen van 5 ml.
www.eucerin.fr

Credits: L'Oréal Paris

Revitalift, pro recontournant systeem, L'Oreal Paris

Massage, stimuleren en versterken van de gezichtscontour en de hals, het is de belofte van deze behandeling die van toepassing is in twee fasen. Gebruik in eerste instantie de hoofdmassage die uw huid stimuleert door drukpunten en bereidt het voor een tweede keer, de anti-rimpel verstevigende concentreren Pro-Retinol A en Vitafibrine. Resultaten: rimpels worden verminderd en 1 week gezichtscontouren lijken scherper. De elasticiteit van de huid wordt versterkt.

Voor wie? Liefhebbers van high tech crèmes en op zoek naar een echte applicatie techniek.

Revitalift, pro recontournant systeem
L'Oréal Paris, 20,74 euro
www.loreal.fr

Credits: Clarins

Multi-Active Day Smoothing Cream, Clarins

Deze behandeling maakt het mogelijk om een ​​absoluut glad, fris en vooral mollig vinden. Dit is de ambiaty extract (plant) dat stimuleert "bronnen van jeugdige huid." Resultaten: Deze behandeling bevordert de synthese van de belangrijkste bestanddelen van de dermale-epidermale grensvlak en papillaire dermis voor een strakker huid.

Voor wie? De textuur fluweelzachte crème is erg mooi en geschikt voor de droge huid.

Vroege Rimpel, Multi-Active Day,
Clarins, 54 euro
www.clarins.fr

Credits: Nivea

DNAge stevigheid en uitstraling, Nivea Visage

Stevigheid en uitstraling staan ​​voor u klaar. Deze behandeling stimuleert de productie van collageen dat ondanks het verstrijken van de tijd blijft uw huid fris en stevig. We houden van de dunne en lichte textuur en geur zo fris.

Voor wie? vrouwen 40 jaar op zoek stralende huid.

DNAge stevigheid en uitstraling,
Nivea Visage, 14.99 EUR 50 ml
www.nivea.fr

Zie onzeFacial Fitness oefeningenvoor een nog steviger.

Je hebt 3 minuten?