Wat is dat ?
Permanente haar is een techniek uitgevoerd door vakmensen, met rollen of rollers. Na het aanbrengen van een oplossing die het omhulsel van het haar te kneedbaar maken breekt en rolde alle onderdelen van het haar laten staan, wordt een fixeermiddel wordt aangebracht, eveneens met een belichtingstijd. De permanente toepasselijke naam, omdat de lussen niet break-even na verschillende shampoos. Er zijn een aantal jaren, was het zeer gestandaardiseerde manier gedaan en gaf een resultaat met strakke krullen als de haren van poedels. Maar plotseling, het gaf het een slechte reputatie. Vandaag de dag, de permanente gerehabiliteerd met nieuwe manieren om dit te doen met rollen van verschillende afmetingen, om sloten van verschillende diktes, het resultaat is natuurlijk en vloeiend. Daarnaast zijn ze minder agressief aan het haar door middel van nieuwe producten op basis van suiker en weinig ammoniak.

Welke soorten van haar?
Ongeacht de lengte van het haar, is het mogelijk om een ​​permanente oefenen op elk hoofd. Kort haar vereisen gewoon geschikt broodjes en het gebruik van een tang. De installatie is delicaat en zorgvuldige en vereist geduld, maar professionals zijn gewend om dit soort uitdaging.

Er wordt vaak gezegd dat zich op lang haar niet nemen, omdat het gewicht van het haar dat lussen uitstrekt. Dit is niet waar: het is heel goed mogelijk om een ​​permanent op lang haar dat een aantal maanden in beslag neemt te hebben. Vraagt ​​gewoon om de rollen en de hoeveelheid gebruikt product en tot krullen passen.

Er zijn geen nadelen-indicatie voor gekleurd haar, op voorwaarde dat de kleur al meer dan vijftien dagen. Het is ook mogelijk om een ​​kleur te maken na permanent, maar ook te wachten twee weken voor het aanbrengen. De enige zorg is dat al deze manipulaties haar met chemicaliën droog haar, beschadigd hen ook. Natuurlijke kleurstoffen bestaan ​​en de schadelijke gevolgen voor het haar te verminderen. En als het mogelijk is om het haar te kleuren, en meer permanente, zij nodig heeft om meer voor hen te zorgen in ruil: wekelijks voedende maskers, delicate penseelstreken, zachte shampoo zonder krachtig wrijven. 

Hoe kan ik permanent te onderhouden?
Na het gaan naar de kapper om een ​​permanente goed, maak je geen haar te wassen voor 48 uur, de risico's die zij weer glad worden in een mum van tijd. 

Hoewel de producten die worden gebruikt voor permanente zijn veel minder schurende dan voorheen, zelfs als ze droog de haarvezel. Shampoos en haarconditioners voedende maskers en serums zijn daarom sterk aanbevolen om haar gezond, gehydrateerd, zacht en glanzend te houden. Shea boter of amandelolie zijn vooral goed voor golvend, krullend of kroeshaar, en zorg aan de advocaat.

Oke, de techniek wordt permanent genoemd, maar het effect is niet permanent voor onbepaalde tijd. Het duurt enkele maanden en kan het nodig zijn om te vernieuwen de permanente 2 of 3 keer per jaar. En voor degenen die haar die groeien zeer snel te hebben, om te voorkomen dat steil haar curly top en de tips alleen, is het mogelijk om het bewerken, die een detachement van de wortels om het volume te geven aan het haar uit te voeren .

Door nadelen, als het resultaat van de permanente wordt vermoeiend, helaas, we moeten stijltang vermijden. Ze doen niet snel bellen! 

Zie ook: 4 manieren om je haar droog in de open lucht te laten. 

Cup uw tips vorken thuis door het volgen van onze tips in vdieo: