Het uitgangspunt
Met de leeftijd, haar wordt fijner, moeilijk te temmen en te verlichten. Het is daarom belangrijk om de cut die meer waarde in het materiaal van je haar kunt plaatsen. De kleur zal helpen om de vacht van de vezels een voor een om een ​​goede dichtheid te vinden. Dus, zelfs de lancering, zoals gaan de weg van de natuur en kies een lichtere kleur dan je basiskleur. Vooral omdat dit zal ook verzachten uw gelaatstrekken. Maar let op, geen sprake van te gaan van het ene uiterste naar het andere. Het idee is vrij om een ​​paar tinten te verduidelijken door het variëren van de kleuren en schaduwen. 

U bent bruin
Door te kiezen voor een lichtere kleur (maximaal drie kleuren), u gemakkelijk camouflerez je witte haren en zoeten de kenmerken van je gezicht. Maar tenzij je basis is al heel duidelijk, vermijd te blond francs, zoals platina. In plaats daarvan kiezen voor goudblonde of warme en contrasterende kleuringen. Top ook, aardbei blonde. Meer dan wat dan ook, te vluchten te uniforme kleuren, die "helm" en het gebrek aan natuurlijk. Bovenal is er niet slechter aan de doffe en vermoeide teint accentueren. Hoe meer je te brengen tinten, en de reliëfs komt wel goed.

U bent kastanjebruin
Donkere kleuren hebben de neiging om de lijnen te verbreden en markeer de milde toon van de teint. Om hun zachtheid, inzet op een lichtbruine herstellen. Met goud of koper hoogtepunten, met inbegrip van de rand van het gezicht, brengt u ook de warmte en uitstraling aan uw teint. Denk ook aan de kleuren dicht bij rood: koper, mahonie ... Intense en nogal vlakke tinten.

Je haar is krullend
Voor de rimpelingen afsteken goed van elkaar, verlichting brengen om je haar met een diepere kleur op lengtes. Een goede colorist zal weten waar de reflecties die het sublieme lichte plaats. 

Sweep haar en contouren, hoe meer opties
Door zelf, de eerste zonder problemen mogelijk maakt om de eerste grijze haren te verbergen. Het is ook een goede introductie voor degenen die niet gewend zijn om hun haar te kleuren. Zeer zacht, het helpt verzachten gezichtscontouren zonder al te veel veranderen het tempo. Er zijn twee mogelijkheden: verduidelijken van bepaalde onderdelen om het contrast te brengen en vervaging sommige witte haren. Men kan zich ook voorstellen recolor deel het haar in toon op toon voor het toevoegen van wat lichtere hoogtepunten, met het oog op een echte poly mesh effect terwijl echt alles haarverf te houden. In dit geval, sluit alle witte haren. 

De tweede techniek, het haar contouren, zeer persoonlijk, is om haar plots te sporen om te markeren voor het nemen van de sterke punten van het gezicht, en die eerder schaduw gebreken te minimaliseren. Het volstaat te zeggen dat het om vals te spelen op zijn leeftijd, is het nauwelijks meer effectief. 

Dank u voor Sylver Boll, directeur van Franck Provost training.

Laat u inspireren door het opstellen van onze selectie van kleuringen die verjongen.

Gerelateerde items:

De beste kapsels na 40 jaar. 

De kleur trends van het seizoen

Perfect smoothing aan je kleurplaat te verbeteren is eenvoudig: 

.panel-body a: hover {color: # 000 belangrijk;}

.panel-body a: visited {color: # 000 belangrijk;}

Ze testten ColorMe Garnier

 • het advies van testers
  Veronique D.

  Een aantal uiteenlopende kleuren echt voor het vinden van "kleur".

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Melissa B.

  De super overname van deze kleuring is de veelheid van zeer nauwkeurige kleuren, ideaal voor het echt vinden van de gewenste kleur: nauwkeurig resultaat en vooral wat glans!

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  E. Marchetti

  Het feit dat er alleen maar een fles schroef op elkaar om de voorbereiding te realiseren is snel, gemakkelijk en handig. Goede kleur in huis!

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Pascale K.

  Het haar is zacht en mooi gekleurd, perfect witte haren bedekt.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Corinne M.

  Na het verlaten van de opgegeven tijd, spoel en nazorg dat voelt erg goed en opnieuw te gebruiken omdat in grote hoeveelheden.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Julie T.

  De nuances zijn zeer talrijk en zeer mooi. Ik heb eindelijk het ware licht kastanje ik wilde.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Violaine T.

  Ik hou van dit product met inbegrip van het gebruiksgemak. Met één klik het is klaar!

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Laetitia T.

  Deze kleurstof maakt zijn beloftes waar: het dekt wit haar, zonder het haar te beschadigen en geeft glans.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Julie C.

  haar glanzend en zacht na de behandeling dat voelt goed.

  Garnier // ColorMe

 • het advies van testers
  Pascale K.

  Ik ben zeer aangenaam verrast door deze kleur: brede waaier van kleuren beschikbaar zijn om geluk te vinden, de applicatie is gemakkelijk en product geur is aangenaam genoeg.

  Garnier // ColorMe