Een voorsprong in de rechtbank. Jennifer Aniston, Pamela Anderson, Jennifer Lawrence ... Net in de afgelopen dagen, drie sterren hebben hun lengte geruild tegen een kleine korte snit, midden in de lucht. Maar mensen zijn niet de enige flirten met de trend. Op de fashion shoot in de pagina's van tijdschriften, kapsels collecties, zijn er talloze voorbeelden van kort haar, of zelfs zeer kort. Zelfde in kapsalons in Parijs en in de provincies, waar de consument niet laten vertellen. De rechtbank zal nu meer bang.

Hoe te slagen voor de cursus? In navolging van Anne Hathaway en asymmetrische snit aangetast of Marion Cotillard en onscherpte vierkant, vrouwen realiseerde dat de korte niet het einde van vrouwelijkheid heeft bedoeld. In harmonie met de rest van het uiterlijk, het blijkt zelfs sexy. Natuurlijk, met de leeftijd, het haar heeft de neiging om dun en cut helpt bij het herstellen beweging en volheid aan het haar. Maar zijn haar knippen betekent niet altijd dat de lengtes we niet. Een korte cut is niet met tegenzin gedaan, maar vertegenwoordigt een ware bias, moeten we aannemen. Het is het teken van een verlangen naar verandering, een persoonlijke evolutie. En niets meer effectief in het verdere erkenning van zijn persoonlijkheid of stijl veranderen, maar zijn haar te knippen.

Wat zijn het vlaggenschip bezuinigingen? Als u niet voor de trendy cut genaamd "jongensachtige" vallen, weet dat andere variaties hun effect kan maken. Het vierkant in het bijzonder terugkeer na het herstellen van de stijl op de kop van de bovenste Karlie Kloss. In deze golf van korte, mythische sneden (die Twiggy of Louise Brooks in de hoofdrol) weer van kracht, zoals de koplampen kapsels van de jaren '50 en strenge stijl van de jaren '60 met afgeronde vormen of de jaren '70 waar de rots was in volle effect. De sluizen in de strijd of rug gevouwen zijn erg in de mode dit seizoen.

Wat snijden kiezen? Om overtuigend te zijn, moet een kort kapsel aan te passen aan gelaatstrekken zij toezicht. De jongensachtige snit is goed voor vlakken, bijvoorbeeld. Met een beetje meer lengte (de jongensachtige) kan, in de zandsteen van je verlangens, speel het effect "engeltje's head" met strepen slim ingedeeld rond het gezicht of de stijl "rock" met een fuzzy styling. Wanneer een prominente kin of een beetje vet in de nek, is het beter om de lengte in de nek te houden aan het gezicht te verzachten. We moeten ook vertrouwen op de dezelfde haar textuur. Lussen voor bijvoorbeeld datum terug als deze korter. Voor een mooi effect, dus je moet gaan op een lange vierkant of juist heel kort. Ongeacht uw keuze, hoe meer het haar is lang en van kappers adviseren om tussenpersonen te gebruiken snijdt fasen. De schok zal minder hard zijn.

Gemakkelijk snijden om te leven. In tegenstelling tot lang haar, die altijd een massa-effect te geven, zijn we onmiddellijk voelen als een echte kapsel en werkte meer met kort haar. Zijn ze moeilijker te onderhouden? Ja en nee. Meer snijden is kort en gestructureerd en het kapsel zal elke maand nodig zijn om hergroei te elimineren. Vooral als we willen naar het startpunt cut te houden. Degenen die hun deel willen evolueren in de tijd, zal een simpele een mooie vorm om hun lengte na een paar maanden. Wat het ook is, in gedachten houden dat een goede snit is een snit die zal onmiddellijk perfect na het drogen worden geplaatst, zelfs natuurlijk. Het is dan dat we ons kunnen veroorloven om te spelen op de gevolgen van texturen en stijlen, met een variatie van producten voor kort haar: de texturisantes poeders, wassen en wax, gels, sprays ...

Bedankt aan Fabien Provost artistiek directeur Franck Provost.

Vind foto's in onze 50 ideeën voor short cuts.

Gerelateerde items Alle kapsels trends van het seizoen en onze ideeën over bezuinigingen die verjongen.

De vergelijking van de beste strijkijzers en stijltangen zijn de top 5 aanbevolen door de editor.

en Tips om zijn witte haren te houdenSerengo.net op de site van het jong van hart senioren!

Met een kort kapsel, moet je wenkbrauw perfect zijn, vindt u de video: